δρωμενο εκτροφης

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by alexbas, Jan 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

καλησπερα σας, μολις ειδα στο ημ/γιο γραφει δρωμενο εκτροφης καθως κ 2ο συννεφακι με το δρωμενο μπειμπι-σιττερ... το 1ο δρωμενο τι θα ειναι?
    ευχαριστω σας

οκ μολις εξαφανιστηκε η ερωτηση μου δλδ το συννεφακι που ελεγα οποτε....
    κλειστε το κ καλο βραδυ

Last edited: Jan 6, 2015
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Οπως έχουμε πει πολλές φορές, θα πρέπει να ενημερώνεστε από τις επίσημες ανακοινώσεις μόνο.
    Η ημερομηνίες και τα δρώμενα στο ημερολογίο είναι ενδεικτικά.

Το δρώμενο εκτροφής είναι το ίδιο με το δρώμενο μπέιμπι σίτερ.
    Στο ημερολόγιο προσθέτουμε γενικούς τίτλους στα δρώμενα αφού δεν γνωρίζουμε εκ των προτέρων τα δρώμενα.
    Αλλάζουμε τις καταχωρήσεις εφόσον έχουν γίνει οι ανάλογες ανακοινώσεις/σε
    Ειχαν ξεχαστεί 2 καταχωρήσεις με το γενικό τίτλο οι οποίες και έχουν ήδη διαγραφεί.

3. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

οκ το καταλαβα. γι αυτο με την, ενδεδειγμενη, διαδικασια επεξεργασιας του αρχικου μου μηνυματος σας ενημερωσα κ σας ειπα οτι μπορειτε να κλεισετε το θεμα, αλλα.... οπως φαινεται τα ελληνικα μου χρειαζονται βελτιωση οποτε ας ξαναπροσπαθησω μηπως τα καταφερω αυτη τη φορα....κ γινω κατανοητος, αξιοτιμη G.T.L. snorkel
    Κλειστε το θεμαααααα.....

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Η επεξεργασία της ανάρτησης σου έγινε λίγα δευτερόλεπτά μετά την ανάρτηση μου.
    Αν θές να προσθέσεις κάτι μετά από ανάρτηση συντονιστή, θα πρέπει να κάνεις νέι ποστ και όχι επεξεργασία του 1ου ποστ.
    Δεν έχουμε μαντικές ικανότητες να γνωρίζουμε οτι έχεις επεξεργαστεί ανάρτηση.

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.