δοντια της οργης

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την vickymou, 10/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα!!!!!!!σε ενα παιγνιδι με τα βελακια ενω πετηχα και τα 3 με την πρωτη δεν τσεκαρε το ενα τετραγωνακι και ο τροχος συνεχισε να γυριζει κενος.Μη ξεροντας τι αλλο να κανω εριξα και τα 2 υπολοιπα στο κενο αλλα τιποτα!!!!!!!ετσι πηρα 18 ποντους αντι για 22!!!!!!!!!!!!!!!το id54381513.Τι μπορει να γινει γι αυτο? θελω τους ποντους μου!!!!!!!!!!!ευχαριστω

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Λυπάμαι αλλά δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
    Ότι χτύπησες , κέρδισες!
    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το δρώμενο.
    Εάν έχεις πρόβλημα με τη σύνδεσή σου ή με τον υπολογιστή σου, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς.
    :(

3. vickymou

vickymou Κόμης

τα χτυπησα και τα 3 και εξαφανιστηκαν αποτο ταμπλο το τελευταιο ομως τετραγωνακι εμεινε ατσεκαριστο σαν να μη εριξα τριτη βολη ως το τελος <αφου το ειπα εριξα τις αλλες 2 στο κενο , τι δεν καταλαβες δεν ειχε σημαδακι στο τροχο για τα υπολοιπα βελακια, εγω λοιπον ειχα πετυχει και τα 3 που να βρω ξανα αλλο στοχο για τις βολες που περισεψαν? θελω τους ποντους απο αυτα που πετυχα. αυτο μου λες και εσυ?εγω πετυχα 3 και κενος ο στοχος!!!!!!!!!!!!τι αλλο να εκανα ? ο υπολ/στης δεν φταιει γιατι το παιγνιδι συνεχιζοταν κανονικα χωρις να σταματησει η να κολησει

4. *Kirki*

Ασε τι δε κατάλαβα εγώ και πες μου τι κατάλαβες εσύ απ αυτά που σου έγραψα.

Το παιχνίδι δε έχει κανένα πρόβλημα.
    Ελεγξε τη σύνδεσή σου.
    Κάνε καθαρισμούς cache & cookies
    Και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δυστυχώς δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε αλλιώς.

5. vickymou

vickymou Κόμης

λυπαμαι πολυ, ευχαριστω και παλι

6. *Kirki*

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.
    Καλή συνέχεια.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.