διευκρίνηση για πόντους πελατών

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ΣΠΥΡΟΣ022005, 2/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΣΠΥΡΟΣ022005

ΣΠΥΡΟΣ022005 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εχω ανατρέξει στην από 12/9/2015 απάντησή σας για τους πόντους πελατών. Εγώ όμως δεν κατάλαβα σε τί θα μου χρειαστούν αυτοί οι πόντοι; Οταν μπορώ και πουλάω τα προϊόντα μου ελεύθερα στην αγορά γιατί να τα καταθέτω σε πελάτες; Πές τε μου ποιά είναι η διαφορά από το να πουλάω στην αγορά ή αν πουλάω σε πελάτες. Ευχαριστώ.

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Οι πελάτες στο χωριατόσπιτο έρχονται από το σύστημα ενώ στη λαϊκή πουλάς προϊόντα σε άλλους συμπαίκτες σου. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Όταν δίνεις παραγγελιές στο χωριατόσπιτο, παίρνεις πόντους πελατών και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις και νέες παραγγελίες από τον ίδιο πελάτη, με μέγιστο αριθμό 5 ανά πελάτη. Κάποιες παραγγελίες μπορεί να είναι συμφέρουσες και να τις δώσεις, κάποιες άλλες μπορεί να κρίνεις ότι όχι.

Επιπλέον το πλεονέκτημα των παραγγελιών είναι ότι μπορείς να τις δώσεις επιτόπου και να κερδίσεις τα αντίστοιχα χορτοτάλιρα αλλά και πόντους εμπειρίας, κάτι που δεν συμβαίνει στη λαϊκή, καθώς μπορεί κάποια προσφορά σου στη λαϊκή να μην πουληθεί ποτέ.

3. ΣΠΥΡΟΣ022005

Οι πόντοι εμπειρίας με βοηθούν στο να αποκτήσω και άλλους πελάτες; ΄Η είναι κάτι άλλο;
    Ετσι κι αλλιώς σας ευχαριστώ.

4. .selia.

Οι πόντοι εμπειρίας είναι οι πόντοι για να ανεβαίνεις επίπεδα στο παιχνίδι. Οι παραγγελίες των πελατών σου δίνουν εκτός από χορτοτάλιρα και πόντους εμπειρίας που σε βοηθούν στην πρόοδο σου στο παιχνίδι.

5. ΣΠΥΡΟΣ022005

Ο.κ. Να είστε καλά.

6. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.