διαφορετικές λαϊκές αγορές ανά επίπεδο;;

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eeelenaki, 23/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Μιλούσα με μία γειτόνισά μου για τις τιμές στη λαϊκή. Εκείνη είναι στο επίπεδο 75 εγώ είμαι στο 49. και διαπιστώσαμε ότι δεν έχουμε τις ίδιες τιμές. πχ τη δεδομένη στιγμή το σιτάρι σ' εκείνην το φθηνότερο ήταν 20χτ και σε μένα 10,5χτ και το 20 ήταν στην τελευταία σελίδα. Τα βιοτεχνικά σ' εκείνην ήταν φθινά ενώ σε μένα πανάκριβα. Το ίδιο και με τα ζώα εκτροφής. Βλέπουμε διαφορετική λαϊκή αγορά ανά επίπεδο; Οι τιμές ανεβαίνουν ανά επίπεδο; πώς γίνεται;; δεν είμαστε όλοι οι χρήστες στην ίδια λαϊκή;

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Οι χρήστες είναι μοιρασμένοι σε διαφορετικές λαϊκές και δεν έχει σχέση το επίπεδο στη φάρμα τους. Εχει σχέση η ημερομηνία εγγραφής σου στο παιχνίδι.
    Με αυτό το τρόπο προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του παιχνιδιού και να αποφεύγονται τα pushing τα οποία και αποτελούν παράβαση και επιφέρουν κλείσιμο λογαριασμού.

3. eeelenaki

Δεν γνωρίζω, τι είναι τα pushing, απλά ήθελα να ξέρω αν ανεβαίνουν οι τιμές ανά επίπεδο και αν αλλάζω λαϊκή αγορά.
    Για τα pushing θα διαβάσω μέσα στους κανονισμούς;
    Ευχαριστώ.

4. *Kirki*

Δεν αλλάζεις λαϊκή αγορά, παραμένεις στην ίδια που σε τοποθέτησε το σύστημα κατά την είσοδό σου στο παιχνίδι.
    Οι τιμές της λαϊκής ανεβαίνουν ανάλογα την προσφορά και τη ζήτηση της λαϊκής σου και δεν έχει σχέση το επίπεδο.

Pushing είναι η παράβαση κατά την οποία εκμεταλλεύεσαι τη χρήση πολλαπλών λογαριασμών προς όφελος της φάρμας σου. Και ναι, θα πρέπει να διαβάσεις τους κανόνες για να γνωρίζεις πως πρέπει να κινείσαι ορθά και τις συνέπειες εάν υποπέσεις σε παράβαση.

5. eeelenaki

Ευχαριστώ.

6. *Kirki*

Παρακαλώ.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.