διακοσμητικά

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by FARMERLENA65, Dec 24, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Δυστυχώς θα ζητήσω και γω βοήθεια γιατί δεν μπορώ να βρω τα διακοσμητικά μου ανάμεσα σε 401 σειρές μαργαρίτες...ID: 22001444. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλά Χριστούγεννα με υγεία.

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
    Βγες σε παρακαλώ εντελώς από το παιχνίδι,μπες από flash,δες τι σου λείπει .....και εδώ θα είμαστε.

3. FARMERLENA65

Κατάφερα με δυσκολία και μπήκα τη δεύτερη φορά γιατί μου βγάζει λευκή οθόνη. Όσο κι αν προσπάθησα, δεν μπόρεσα να εντοπίσω πουθενά τα διακοσμητικά: τα κόκκινα πάντα..., λουλουδοκαμώματα και ιδιοφυής λαγός. Μήπως δεν τα έχω?

4. iocaste1

Τα Λουλουδοκαμώματα και ο ιδιοφυής λαγός είναι στο φάρο και τα άλλα στην ακτή των ναυαγίων.

5. FARMERLENA65

ευχαριστώ πολύ, επιτέλους τα βρήκα (τα είχα κρύψει για τα καλά)! Παρεμπιπτόντως ο flash πηγαίνει σφαίρα γιατί πρέπει να καταργηθεί? καλά Χριστούγεννα!!!

6. iocaste1

Kαλημέρα χρόνια πολλά.
    Το flash δεν το καταργούμε εμείς και δεν έχει να κάνει με τις επιθυμίες μας.

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.