διακοσμητικά (συνέχεια)

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by elpidoforos1961, Nov 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. elpidoforos1961

elpidoforos1961 Προχωρημένος

ξανανοίγω το θέμα (γνωρίζω ότι αντίκειται στους κανονισμούς) γιατί θεωρώ ότι δεν μιλάμε επί ίσοις όροις όταν κλείνετε έτσι το θέμα, χωρίς την δική μου επιθυμία.
    κατ΄αρχάς γνωρίζω πολύ καλά τη λειτουργία των δρώμενων. θα ήθελα όμως να ρωτήσω να μου πείτε πως θα μπορούσα να αγοράσω (γράφω αγοράσω και όχι κερδίσω διότι έχει διαφορά) σκέτη την σειρά της φασολιάς π.χ. "γλυκό τσιμπολόγημα" χωρίς τα διακοσμητικά της, τα οποία να μου λείπουν και να τα αγοράσω σε μελλοντική πώλησή τους. η απάντηση είναι απλή και θα συμφωνήσετε: σε καμία περίπτωση. αντιθέτως, πλην του πακέτου, μπορούσα να αγοράσω τα διακοσμητικά πολλές φορές.
    σε αυτή την κατηγορία πακέτων ανήκουν και οι σειρές "θερινό πακέτο μαγικής φασολιάς" και "πακέτο φιλίας". δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει αγοράσει σκέτες τις συγκεκριμένες σειρές. έτσι θεωρώ αφενός άστοχο από πλευράς εταιρίας να συμπεριλάβει στην πώληση τα συγκεκριμένα διακοσμητικά και αφετέρου να μην μας δίνει το δικαίωμα να τα αγοράσουμε με φιορίνια. σημειώνω ότι κατά τη διάρκεια πώλησης των πακέτων μπορούσα να αγοράσω πολλές φορές τα συγκεκριμένα διακοσμητικά με φιορίνια, άσχετως της αγοράς του πακέτου.
    σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε και μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αφού γνωρίζεις οτι απαγορεύεται, τότε δυστυχώς θα λάβεις και τους αντίστοιχους πόντους ποινής ως εκούσια παράβαση κανόνων.

Αυτό που δεν πέρασε από το μυαλό σου είναι οτι κάποιος παίκτης μπορεί να αγόρασε το πακέτο (σειρά + διακοσμητικά)
    και να χάρισε ή να αντάλλαξε κάποιο/κάποια από τα διακοσμητικά και τώρα η σειρά να είναι ημιτελής.

Το οτι εσύ επιθυμείς να έχεις κάποια επιπλέον διακοσμητικά δεν σημαίνει οτι θα αλλάξουμε την τρέχουσα προσφορά κατα το συμφέρον σου ή κατα την επιθυμία σου.

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.