διαδικτυακες ειδοποιησεις push στον περιηγητη

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την powerranger91, 16/8/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. powerranger91

powerranger91 Κόμης

καλημερα!
    θα ηθελα να μου πειτε περι τινος προκειται η διαδικτυακη ειδοποιηση push στον περιηγητη.τι ειδους ειδοποιησεις θα μου ερχονται;πως μπορω να ξερω αν τις εχω αποδεχτει;δε θυμαμαι αν τις αποδεχτηκα.δε μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση παντως ως τωρα η τουλαχιστον δεν την εχω δει.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για σημαντικά θέματα όπως προσθήκη νέων εκτάσεων, κάποιο σημαντικό δρώμενο κ.τ.λ.
    Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καμία ειδοποίηση αλλά θα υπάρχει πάρα πολύ σύντομα μια σημαντική ειδοποίηση μέσω της λειτουργίας Push. ;)

Αν κάνεις καθαρισμό της Cache θα μπορέσεις να τις ενεργοποιήσεις κατα το πρώτο σου Log in.
    Μπορείς να τις απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις του Browser σου.

3. powerranger91

powerranger91 Κόμης

μαλιστα.
    γινεται να εχω ενα στιγμιοτυπο οθονης με την απενεργοποιηση;(θελω να δω αν τις εχω ενεργοποιησει).
    για να μου ερθει ειδοποιηση θα πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος στον περιηγητη η θα μου ερθει και θα μπορεσω να τη δω κι ως απλος χρηστης;

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οπως σου είπα μπορείς να το δεις απο τις ρυθμίσεις του Browser σου.

5. powerranger91

powerranger91 Κόμης

δεν το βρηκα,αλλα εφοσον δε μπορεις,δεν πειραζει.ηδη μου εμαθες πολλα σημερα.
    ευχαριστω πολυ!

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να κάνουμε συχνές ερωτήσεις ειδικά για σένα πως μπορείς να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις σε όλους τους browsers που χρησιμοποιείς για να τις ενεργοποιήσεις αμέσως μετά πάλι. Όταν οι ειδοποιήσεις θα μπουν σε πλήρη λειτουργία θα υπάρξουν και οι σχετικές ενημερώσεις. Μεχρι τότε εσύ μπορείς να απολαύσεις τις διακοπές σου και τη καταγάλανη θάλασσα της χώρας μας κι εμείς να κάνουμε τις συχνές ερωτήσεις που έχουν προτεραιότητα.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.