διαγραφη αναρτησης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την CrazyGM, 5/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. CrazyGM

CrazyGM Ενεργός συντάκτης

καλησπερα σας και καλο μηνα να εχουμε. μολις πριν λιγο ειδα οτι ενα ποστ μου στο θεμα ''περι λογων και διαλογων'' διαγραφηκε. δν θα φερω αντιρρηση καθως η αιτια ειναι σωστη (λογω εξωτερικου συνδεσμου εικονας). παρολα αυτα ειδα οτι πολλοι χρηστες εχουν προσθεσει εικονα και το ποστ τους υπαρχει. αλλωστε διαβασα στην αρχη που ελεγε οτι εικονες επιτρεπονται αλλα οχι πολλες. τι να κανω λοιπον αν θελω κι εγω να προσθεσω μια εικονα χωρις να σβηστει το ποστ μου; ευχαριστω πολυ.
    υ.γ. η εικονα που θελω να προσθεσω με βαση τους κανονες του φορουμ ειναι επιτρεπτη να ξερετε. ενα αρχαιο ρητο ηταν χαχα;):p

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    ο λόγος διαγραφής είναι αυτός που αναφέρεις.
    Εξωτερικός σύνδεσμος είναι όταν πάνω στην εικόνα υπάρχει κάποιο link.
    Δεν απαγορεύεται αυτή καθαυτή η ανάρτηση εικόνας αλλά εικόνας που να περιέχει εξωτερικό σύνδεσμο.

3. CrazyGM

αν σας ειναι ευκολο μπορειτε να μ πειτε πως να βαζω εικονα χωρις να υπαρχει συνδεσμος; γιατι παω να βαλω καποια απο την επιφανεια εργασιας και λεει οτι δν γινεται:oops: υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος;

Τελευταία επεξεργασία: 5/8/16
  4. Unicorn*

5. CrazyGM

ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για την απροσεξια μ :oops:

6. Unicorn*

Παρακαλώ
    το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.