διαγραφή δέντρων XL και XXL

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την sotosma, 29/9/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sotosma

sotosma Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα. από τα μυστηριώδη δενδρύλια έχω κερδίαει αρκετά δέντρα XL και XXL. Είναι τοποθετημένα και μαζεύω τους καρπούς κανονικά. Θέλω να τα βγάλω για να βάλω χωράφια αλλά δεν θυμάμαι ποιά είναι. Ώμως αν τα βγάλω δεν μπορώ να τα ξαναβάλω αφού δεν έχω το αντίστοιχο απλό δέντρο. Υπάρχει τρόπος να δω ποιά είναι; Ευχαριστώ.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Όλες οι αναβαθμίσεις δέντρων που είναι τοποθετημένες στη φάρμα σου, έχουν και το απλό δέντρο από κάτω.
    Με την διαγραφή τους θα πάνε στην αριστερή σου μπάρα, ένα απλό δέντρο και η αναβάθμιση.

Ετσι ανά πάσα στιγμή θα μπορείς να τα επανατοποθετήσεις, πρώτα το απλό και από πάνω να "κουμπώσει" η αναβάθμιση.

3. sotosma

Καλημέρα. Τα μυστηριώδη δενδρύλια δίνουν λειτουργικά δέντρα XL και XXL χωρίς να υπάρχει το αντίστοιχο απλό δέντρο από κάτω. Αν όμως τα σβήσω από το χωράφι, μετά δεν μπορώ να τα ξαναβάλω γιατί δεν έχω το αντίστοιχο απλό δεντρο να βάλω από κάτω. Ζητάω ένα τρόπο να βρω ποιά δεντρα XL και XXL είναι από μυστηριώδη δενδρύλια ώστε να μην τα σβήσω, αφού δεν μπορώ να τα ξαναβάλω. Υπάρχει τέτοιος τρόπος;

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Αυτό που σου εξήγησε η κυρία Κίρκη είναι πως από τη στιγμή που έχεις ΧL και XXL δέντρα στην φάρμα σου, με όποιον τρόπο και να τα έχεις αποκτήσει, όταν τα ξηλώσεις, στα υπάρχοντα σου θα πάνε 2 δέντρα, το απλό και η αναβάθμιση και ας τα έχεις αποκτήσει από μυστηριώδες δενδρύλλια και θα μπορείς να τα τοποθετήσεις όποτε θέλεις.

5. sotosma

καλησπέρα. ευχαριστώ για την διευκρίνιση. μπορειτε να κλείσετε το θέμα.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.