διαγραφή ανάρτησης

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την elenigri, 22/4/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

διαγράφηκε μια ανάρτησή μου γιατί ήταν εκτός θέματος και ερωτώ γιατί εκτός θέματος αφού έγραφα για την λίστα που αναρτήθηκε απο κάποιον σε σχέση με το ιβεντ ...τα υπόλοιπα σας ενόχλησαν? και ξαναρωτώ σε ποια ενότητα μπορώ να την ξαναγράψω??

Αρέσει στον/ην νταφυντακ.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Καταρχήν δεν μπορούμε να κρίνουμε άλλους για αγενείς συμπεριφορές όταν εμείς οι ίδιοι δεν λέμε καν μια καλημέρα ;) Πρωταρχικός κανόνας ευγένειας.

Δεύτερον, η ανάρτηση σου ήταν άσχετη με το θέμα, προσβλητική και υπεροπτικη.

Είτε πληρώνει κάποιος, είτε όχι, έχει τις ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα.

Τέλος σου εξήγησα τι ακριβώς συνέβη. Αν δεν θες να το κατανοήσεις και να το αποδεχθείς είναι δικό σου θέμα και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να γράψεις ανυπόστατα πράγματα για να δημιουργήσεις αναστάτωση.

Αρέσει στον/ην zendaya_13.
  3. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

την καλημέρα μου την λέω οταν θέλω εκει που θέλω (δεν αγαπάμε ολων τον κόσμο)
    η απάντησή μου δεν ηταν άσχετη απάντησα στην δική σου ανάρτηση
    τωρα αν σε πρόσβαλα αναρωτήθηκες πόσες φορές εχεις προσβάλει εσυ εδω μέσα πόσους απο εμάς?
    και κατι τελευταίο αφου ολοι έχουμε ιδια δικαιώματα γιατι κάποιοι μαθαίνουν απο πριν τι θα ζηταει το επόμενο ιβεντ ?
    με την διπλωματική σου απάντηση κλεισε και το θέμα εμείς οι δυο δεν βγάζουμε άκρη ποτέ σε καμία κουβέντα μας καλή σου συνέχεια

Αρέσει στους νταφυντακ και bilbo.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν σου ζήτησε κάνεις να αγαπάς τους συντονιστές. Άλλωστε είναι δικαίωμα σου να αγαπάς ή να μισείς όποιον θέλεις.
    Όμως όσο φιλοξενείσαι στο φόρουμ είσαι υποχρεωμένη να ακολουθείς τους κανόνες και τις υποδείξεις των συντονιστών.

Κλείνοντας να σου πω ότι στην ερώτηση σου έχω απαντήσει ήδη. Κάνε ένα
    κόπο να την διαβάσεις προσεκτικά. Η ανάγνωση είναι δωρεάν ;)

Το θέμα κλείνει

Αρέσει στον/ην zendaya_13.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.