δεύτερη φτερωτή μονόκερος

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την powerranger91, 9/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. powerranger91

powerranger91 Κόμης

καλησπέρα και καλό Πάσχα σε όλους!

στο προηγούμενο πανηγύρι του ρέντσο απέκτησα την φτερωτή μονόκερο κι είδα πως μπορώ να αποκτήσω κι άλλη στο τρέχον πανηγύρι.αν αποκτήσω και δεύτερη φτερωτή μονόκερο θα μπορώ να την αξιοποιήσω τοποθετώντας την στον κήπο;αυτήν που ήδη έχω την έχω τοποθετημένη στο νησί του θησαυρού.
    κάτι ακόμη.αν είχα αγοράσει τον οκτώβριο με ευρώ την φτερωτή μονόκερο,θα είχα την ευκαιρία να την αποκτήσω σε δύο πανηγύρια(το τρέχον και το προηγούμενο);Δηλαδή να είχα τρεις;ρωτάω,γιατί αν είχα τρίτη,εφόσον τοποθετείται μόνο στον κήπο ή στο νησί του θησαυρού(άρα μέχρι δύο μπορώ να αξιοποιήσω) θα μου ήταν άχρηστη.κάνω λάθος;

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα και καλό Πάσχα

Κάθε παίκτης μπορεί να έχει μόνο 2 αυγά μονόκερου συνολικά. Το ένα τοποθετημένο στο λουλουδότοπο και το άλλο στο νησί του θησαυρού. Από τον Ρέντζο μπορείς να αγοράσεις μόνο ένα αυγό φτερωτής μονόκερου.
    Λόγω κάποιου bug σήμερα, το αυγό μπορούσε να αγοραστεί και δεύτερη φορά. Αυτό είναι λάθος και έχει διορθωθεί.
    Πλέον μπορεί να αγοραστεί μόνο μια φορά από το πανηγύρι του Ρέντζο. Έτσι την επόμενη φορά που θα έρθει ο Ρέντζο, οποιος έχει αγοράσει στο παρελθόν ή σήμερα το αυγό μονόκερου δεν θα μπορέσει να το αγοράσει ξανά.

Οποιος παίκτης έχει ήδη 3 κατοικίδια φτερωτής μονόκερου, αύριο, θα τρέξει κάποιο Script , θα αφαιρεθεί το 3ο κατοικίδιο και θα πιστωθούν πίσω οι 1750 μάρκες.

Αρέσει στον/ην powerranger91.
  3. powerranger91

powerranger91 Κόμης

με κάλυψες απόλυτα!ευχαριστώ και καλή συνέχεια!

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια και σε σένα .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.