δευτερη καρυδα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την arkouman1968, 6/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. arkouman1968

arkouman1968 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα καταρχάς, διάβασα ότι έτρεξε ένα script για να διορθώση το πρόβλημα του ανοίγματος της δεύτερης καρύδας. εγώ παρότι δοκίμασα καθ όλη την διάρκεια της ημέρας να τη ενεργοποιήσω δεν τα κατάφερα, κατάφερα να ανοίξω μόνο την τρίτη καρύδα. και νομίζω ότι το χρονικό διάστημα που έτρεξε το script σίγουρα ενεργοποίησα το παιχνίδι.
    arkouman1968ID: 29702850
    θα σας παρακαλούσα να το ελέγχατε ευχαριστω.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Εφόσον άνοιξες την 3η καρύδα, σημαίνει οτι το χρονικό όριο για άνοιγμα της 2ης καρύδας είχε λήξει.
    Η 2η καρύδα κλείδωσε απόψε στις 00:59

Υπήρχε πρόβλημα με το άνοιγμα της 2ης καρύδα το οποίο και επιλύθηκε χτες στις 10:48 το πρωί.

Ετρεξε script και άνοιξε αυτόματα τις καρύδες για τους παίκτες που εκανα Log in μεταξύ 01:00 - 10:48 (διάρκεια του προβλήματος) και δεν έκαναν άλλο log in μέχρι να ολοκληρωθεί το Script.
    Αν εσύ έκανες ξανά Log in, το πρόβλημα είχε διορθωθεί και μπορούσες να ανοίξεις την2η καρύδα.

3. arkouman1968

έστω και να είναι έτσι, κάποιοι από εμάς θα πρέπει να πάμε και στη δουλειά, άρα δεν προλάβαμε το script δεν είναι κρίμα να χάσουμε την καρύδα για ένα τεχνικό πρόβλημα του παιχνιδιού . δεν έκανα κάτι εκτός χρόνου , ενδεχομένως δεν πρόλαβα τη χρονική περίοδο της διόρθωσης η οποία ήταν περιορισμένη . παρεμπιπτοντως έχω ανοίξει την πρώτη και την τρίτη.

Αρέσει στον/ην graganta.
  4. -Snorkel-

Δεν έκανες άλλο Log in μετά τις 10:48 χτες;
    Μπορείς να μου δώσεις το ID σου;

5. arkouman1968

βέβαιος και έκανα αυτό μπορεί να προκύψει από την πρόοδο μου στο τρέχων event
    το id μου είναι 29702850

6. -Snorkel-

Εφόσον λοιπόν έκανες log in μετά τις 10:48 είχες παραπάνω από 12 ώρες να ανοίξεις την 2η καρύδα.

7. arkouman1968

ναι φυσικά και το έκανα η καρύδα δεν άνοιξε. σας το είπα αυτό φαίνεται και από την πρόοδο μου στο event .εκτός αυτού η δεύτερη καρύδα άνοιξε σε δύο παιχνίδια που παίζουμε σχεδόν παράλληλα με τις δύο κόρες μου

8. -Snorkel-

Δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Η καρύδα μπορούσε να ανοίξει μετά τις 10:48 αλλά προφανώς το ξέχασες.
    Επίσης εάν όπως αναφέρεις δεν μπορούσες να την ανοίξεις γιατί δεν απευθύνθηκες στην υποστήριξη ή δεν ρώτησες στο Forum?
    Προφανώς όμως θα ξεχάστηκες να την ανοίξεις και δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα ανοίγματος των κλειδωμένων καρυδών. Τεχνικά είναι αδύνατον και ούτε η υποστήριξη μπορεί να κάνει πλέον κάτι για αυτό. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

9. arkouman1968

αν δεν κάνω λάθος το script έτρεξε απο τη μία τα ξημερώματα ως τη 10 και 48 το πρωϊ
    διορθώστεμε σας παρακαλώ

10. -Snorkel-

Το script τρέχει για λίγα λεπτά και έτρεξε εφόσον διορθώθηκε το πρόβλημα

Συνεπώς το Script έτρεξε στις 17:30 και άνοιξε τις καρύδες σε όποιους έκαναν log in μεταξύ 00:59 και 10:48 και δεν έκαναν άλλο Log in πριν τις 17:30. Αυτό έγινε για να βεβαιωθούμε οι παίκτες που δεν μπορεσαν να κάνουν άλλο Log in κατα την διάρκεια της ημέρας να παραλάβουν το δώρο τους.

Εσύ έκανες Log in στις 2015-06-05 11:53:23 και στις 2015-06-05 17:22:16 που σημαίνει οτι μπορούσες να ανοίξεις την καρύδα και χωρίς την χρήση του script το οποίο και δεν εκανες.

Το θέμα έχει εξαντληθεί, σου έχουμε εξηγήσει πολλαπλές φορές και δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω συζήτηση και θα κλείσει.

Καλή συνέχεια.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.