δεν πιστωθηκαν οι π.ε.

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την dalaveri, 16/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. dalaveri

dalaveri Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα...ξεκινησα το ιβεντ...ενεργοποιησα τα παντα....μετα εβαλα το χρονομετρο του 1ου βηματος πηγα μαζεψα....κ δεν μου πιστωσε τιποτα...ενδεικτικα
    κ στο νησι αλλους τοσους κ παραπανω κ δυστυχως...
    μου λετε σας παρακαλω τι γινετε...???

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλημέρα

Χρησιμοποιήσες το αυτόματο μάζεμα από την λειτουργία Premium?

3. dalaveri

μαλιστα

4. -Snorkel-

5. dalaveri

δυστυχως η ανακοινωση μπηκε στο ξεκινημα παλι του ιβεντ 12.01 μπηκα κ δεν υπηρχε ανακοινωση...ελεγξα τα παντα..εκανα τα παντα...κ ομως...το αποτελεσμα...??? για δευτερη μερα να χανω λιπασματα...κοπο...χρονο....ελπιζω κ ευχομαι να διορθωθει μεσα στη μερα γιατι 3η φορα να ραντισω δεν υπαρχει περιπτωση....μπορειτε να κλεισετε το θεμα....

Αρέσει στον/ην _Lisy_.
  6. -Snorkel-

Η ανακοίνωση έγινε αμέσως όταν εντοπίστηκε το πρόβλημα. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων.
    Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει αλλά θα σας ενημερώσουμε άμεσα όταν έχουμε πληροφορίες.

Λυπάμαι για το πρόβλημα που προέκυψε και να σε ενημερώσω οτι και εγώ έχασα όλους τους Π.Ε καθώς και άλλη μέλη τςη συντονιστικής ομάδας.

Το θέμα κλείνει.