δεν βρισκω

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την anthiaggelaki, 22/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. anthiaggelaki

anthiaggelaki Μαθητευόμενος στο φόρουμ

δεν μπορουσα να βρω το μικρο καλαθι ντετεκτιβ που αγορασα για να παρω τους φακους που μου ελειπαν γιατι δεν προλαβαινα τον μυλο και ετσι εχασα το τελευταιο κομματι ,για να ολοκληρωσω το εβεντ...παρακληση ετσι για την ιστορια που βρισκετε αυτο το καλαθι που αγορασα...

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να μου δώσεις το Id σου;

3. anthiaggelaki

id 23063994

4. -*thumbelina*-

Αγόρασες το καλάθι στις 2018-01-22 14:41:01 το οποίο περιελάμβανε 80 Καλίανδρα, 50 Σκόνες Αποτυπωμάτων και 10 Μεγεθυντικοί Φακοί. Πιστώθηκαν αυτόματα στον αχυρώνα σου και μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις κανονικά.

5. anthiaggelaki

εχεις δικιο...εγω εκανα λαθος...αδικαιολογητο..μπερδεψα τους φακους με τα συνεργα ντετεκτιβ[που χρειαζομουν για το τελευταιο διακοσμητικο]καπου στην τρελλα του χρονου ληξης του εβεντ ...γινοταν 6 συνεργα στον μυλο και δεν εφτανε ο χρονος για το εβδομο..οποτε αγορασα το καλαθι...που ο ερμος νομιζα οτι εδινε συνεργα[ενω ηταν φακοι]και απο την χαρα μου ακυρωσα και τα συνεργα που γινοταν...το παθημα ,γινετε μαθημα..ας προσεχα..αλλο οι φακοι ....αλλο τα συνεργα...παροξισμος...εγραψα ιστορικη γκαφα..ευχαριστω για τον κοπο σου ...κλεισε το θεμα..καλο απογευμα

Αρέσει στον/ην -lousi-leon2001.
  6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.