δεντρο της σοφιας

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την panior, 28/9/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. panior

panior Ενεργός συντάκτης

καλησπερα.Χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Θελω να ανοιξω την κοιλαδα Εντελβαις.Εχω φθασει στο (δεντρο της σοφιας) "καταναλωτικο οργιο"και εχω ενεργοποιησει το 1/4.Για να μπορεσω να ανοιξω τα υπολοιπα ωστε να φθασω στην κοιλαδα πρεπει να τα ενεργοποιησω ολα τα προηγουμενα?

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Για να ξεκλειδώσεις τη ρούνα που σου δίνει πρόσβαση στην κοιλάδα πρέπει να ξεκλειδώσεις όλα τα υπόλοιπα.
    upload_2024-9-28_21-18-46.png

3. panior

panior Ενεργός συντάκτης

οποτε για να μου ανοιξει η ρουνα "εμπειρια ξεφωτου του δασους "πρεπει να ολοκληρωσω το "καταναλωτικο οργιο"που τωρα εχω μονο το 1/4?δηλ να ενεργοποιησω και τα 4 ?και μετα θα ανοιξει η επομενη ρουνα ?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Η ρούνα καταναλωτικό όργιο δεν συνδέεται με επόμενη.
    Θα πρέπει να ξεκλειδώσεις την εμπειρία ξέφωτο του δάσους.

5. panior

panior Ενεργός συντάκτης

καλημερα.Μα το ξεφωτο του δασους δεν ανοιγει ενω εχω ενεργοποιησει το "καταναλωτικο οργιο" και "εμπειρια αγριου λιβαδιου".Παρακαλω μηπως μπορεις να δεις τι κανω λαθος? ID: 57302906

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

upload_2024-9-30_8-32-28.png

Η γραμμή πάει έτσι όπως την ζωγράφισα. Αν δεν ξεκλειδώσεις την ρούνα που σου δείχνω με το βέλος, δεν θα πας παραπέρα.

7. panior

panior Ενεργός συντάκτης

ευχαριστω πολυ μπορεις να το κλεισεις.Καλη συνεχεια

8. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια και για σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.