δεντρο σοφιας

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by patapoyfa1, Mar 26, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. patapoyfa1

patapoyfa1 Ανερχόμενος συντάκτης

το δεντρο της σοφιας ενω εχω τα απαιτουμενα αστερακια, μου λεει συνεχως οτι εχει μεγαλη ζητηση...ποσο να περιμενω?

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Ποια ρούνα προσπαθείς να ξεκλειδώσεις? Πόσα αστεράκια έχεις? Έχεις ανοίξει την αμέσως προηγούμενη?

3. patapoyfa1

εχω 50 αστερακια και ειμαι επιπεδο 68.την ρουνα υψηλοτερες τιμες...

και οι προηγουμενες κι αυτες επισης μη διαθεσιμες λεει...

Συγχώνευση από διπλοποστάρισμα

Last edited by moderator: Mar 26, 2016
  4. .selia.

Η ρούνα για τις υψηλότερες τιμές έχει το όνομα "Μεγάλη ζήτηση". Για να την ανοίξεις όμως πρέπει να έχεις ανοίξει τις αμέσως προηγούμενες "Σωρός κοπριά" ή "Άφθονο νερό". Δεν ανοίγουμε όποια ρούνα θέλουμε στο δέντρο της σοφίας, αλλά πάμε με τη σειρά.

5. patapoyfa1

ουτε οι αλλες ειναι διαθεσιμες...τωρα το θεμα ειναι ποσο να περιμενω?

6. .selia.

Δεν ξέρω καν αν διαβάζεις αυτά που σου γράφω. Δεν περιμένεις κάτι, εφόσον έχεις αστεράκια, ανοίγεις τις διαθέσιμες ρούνες.
    Κάθε φορά που ανοίγεις μία ρούνα, είναι διαθέσιμες για άνοιγμα μόνο οι γειτονικές της. Αν θέλεις λοιπόν να ανοίξεις κάποια ρούνα στο κέντρο του δέντρου, πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει τις από κάτω. Εάν κ αυτές είναι κλειστές, σημαίνει ότι ούτε σε αυτές έχεις ανοίξει τις γειτονικές τους.