δέντρο της σοφίας

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την pasifah, 17/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. pasifah

    pasifah Μαθητευόμενος στο φόρουμ

    Γειά σας,
    θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:είμαι στο επίπεδο 96 στη βασική φάρμα και είχα ενεργοποιήσει τα κύπελα ,που μετά τα άνοιγες από την ρούνα ζωντανός θρύλος ,όταν τα κέρδιζες διαφορετικά και συνεπώς αυτή η ρούνα στο δέντρο μου ήταν απενεργοποιημένη.Τώρα όμως βλέπω ότι έχει ενεργοποιηθεί και ζητά 300 αστεράκια.Έχει γίνει κάποια αλλαγή;.Δεν μπορώ να βρώ κάπου κάτι σχετικό.Ευχαριστώ.
     
  2. *Kirki*

    *Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

    Καλησπέρα.

    Μας λες ότι είχες δώσει τα 300 αστεράκια και είχες ανοίξει την τελευταία ρούνα στο δέντρο της σοφίας.
    Μετά είχες καταθέσει τα κύπελα μέσα. Και τώρα σου ξαναζητάει 300 αστεράκια να την ξανά ανοίξεις;
     
  3. pasifah

    pasifah Μαθητευόμενος στο φόρουμ

    όχι ακριβώς,αν θυμάμαι καλά στις αρχές του παιχνιδιού τα κύπελα αυτά δεν τα κέρδιζες από το δέντρο,στο δέντρο μπήκαν αργότερα αλλά εγώ ήδη τα είχα ενεργοποιημένα οπότε όταν μπήκαν στο δέντρο ήταν απενεργοποιημένα Τώρα είναι ενεργοποιημένο και δεν ξέρω γιατί.Ευχαριστώ και πάλι.
     
  4. *Kirki*

    *Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

    Να σου εξηγήσω πως γίνεται η διαδικασία.

    Τα κύπελα τα κερδίζουμε από αποστολές στη λαχαναγορά. Την "έκθεση" και τον "Διαγωνισμό κτηνοτρόφων" Ετσι ήταν και έτσι είναι ακόμα. Δεν τα κερδίζεις απ το δέντρο της σοφίας.

    Τα κύπελα όταν τα τοποθετείς σε κάποιο χώρο στη φάρμα σου, σου αυξάνουν τις πιθανότητες για αναδυόμενα. Αλλά μόνο στο χώρο που είναι τοποθετημένα.

    Αργότερα όταν έγινε το δέντρο της σοφίας, δημιουργήθηκε αυτή η ρούνα που αναφέρεις, η οποία ξεκλειδώνει με 300 αστεράκια.
    Μέσα εκεί τοποθετείς τα κύπελα και κατόπιν τις αναβαθμίσεις αυτών για να έχεις μπόνους στα αναδυόμενα σε όλους τους χώρους ταυτόχρονα.

    Για το δέντρο της σοφίας και τη ρούνα που αναφέρεσαι μπορείς να δεις αναλυτικά εδώ:

    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Το-δέντρο-της-Σοφίας.12904/#post-62333
     
  5. pasifah

    pasifah Μαθητευόμενος στο φόρουμ

    Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά
     
  6. .*Hazel*.

    .*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

    Παρακαλούμε καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει
     
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.