γυάλα πεταλούδας

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την elenigri, 14/4/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα στην οριζόντια μπάρα δίνει μια πορτοκαλί γυάλα πεταλούδας υπάρχει κάποιο πρόβλημα ? η εγω δεν την βρίσκω?μια είχα μια έχω..

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Ναι δίνει μια πορτοκαλί γυάλα πεταλούδας.
    Εσύ την άλλη που ισχυρίζεσαι ότι είχες, την είχες αγοράσει απ το διακοσμητή με φιορίνια; Η την κατασκεύασες στο εργαστήριο τώρα;
    Γιατί από παλαιότερο δρώμενο είχαμε πάρει κόκκινη γυάλα πεταλούδας σαν ανταμοιβή και όχι πορτοκαλί.

3. elenigri

δεν θυμάμαι αν την αγόρασα η την εχω κερδίσει ξερω οτι την εχω βάλει εδω και 2-3 μέρες κόκκινη δεν εχω εγω ...κόκκινο εργαστήριο έχω ID 43635114

4. *Kirki*

Κάνε μια ανανέωση και δες αν την έχεις στη μπάρα σου ή ψάξε εάν την έχεις τοποθετήσει κάπου στη φάρμα σου.
    Γιατί μία πορτοκαλί γυάλα πιστώνεται κανονικά απ το δρώμενο.

Για την άλλη που ισχυρίζεσαι ότι είχες, δύο τρόποι υπάρχουν να την είχες. Είτε έδωσες 72 φιορίνια και την αγόρασες απ το διακοσμητή στη πόλη, είτε την κατασκεύασες με πεταλούδες εκτροφής μετά που ξεκίνησε το δρώμενο.

Για περισσότερη βοήθεια επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Την υποστήριξη θα τη βρεις κάτω απ το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου.

5. elenigri

δεν θα βγάλω άκρη οτι και να κάνω... ευχαριστω για τον χρόνο σου καλό βράδυ..

6. *Kirki*

Η επιλογή είναι δική σου.
    Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.