γραμμη φασολιας ....και νεο ιβεντ

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xara2011, 1/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Καλησπερα σας εχω δυο αποριες ελπιζω να μην κανω λαθος που θα τα ρωτησω ολα σε ενα ποστ ....

Η πρωτη απορια σχετιζεται με την Σειρά Μαγικής φασολιάς του έρωτα την οποια εχω αποκτησει ,θελω να μαθω το εξης ....εφοσον το μπονους ισχυει εντος των 6 ωρων τι γινεται με την πρωτη σουπερ τροφη που θα βαλω σε παραγωγη ? ....το εννιαωρο γινεται οκταωρο περαν των εξι ωρων θα γινει τι ? ....να μην ρωτησω για τις υπολοιπες τροφες .... οτι προλαβουμε μεσα στο εξαωρο συμφωνα με την ανακοινωση........-.-

δευτερον θα ηθελα να μου πειτε αν εγω συμμετεχω στο καινουργιο ιβεντ κανονικα και την τριτη μερα για α,β λογο δεν μπορω να παιξω θα απενεργοποιησω τα λαγουδακια για να μην εμφανιζονται τσαμπα και χανω τα δωρα ?? ......για ποιο λογο να πατησω το νι να μην βγαινουν στην φαρμα μου ? ....μηπως υπαρχει συγγεκριμενος αριθμος απο αυτα ?:)

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Αν ενεργοποιήσεις την σειρά συννέφων, θα έχεις μειωμένο χρόνο για την πρώτη σούπερ τροφή.
    Οσον αφορά τα λαγουδάκια, όχι δεν χάνεις τα δώρα, ούτε τα λαγουδάκια είναι μετρημένα. Αν θες πατάς το v και τα απενεργοποιείς για να μην σε ενοχλούν, αν δεν θέλεις να πάρεις μέρος στο event.

3. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Και βεβαια θα συμμετεχω ,ειναι πολυ ωραιο ιβεντ :D απλα ηθελα να ξερω αν χανω κατι αφηνοντας τα να χοροπηδανε ακομα και οταν λειπω απο τα χωραφια μου για δουλειες !! :p

ευχαριστω πολυ για την απαντηση ,καλη συνεχεια

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.