γιορτινα κερια κ στεφανερια

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την ρενα1964, 22/12/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ρενα1964

ρενα1964 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα σας ..επιδη εχω μπερδευτει παρα πολυ μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε οσων αφορα το ιβεντ με γιορτινα κερια κ στεφανερια..δηλ...δεν ξερω που μπορω να βρω το γιορτινο κερι το κλαδι ελατου κ επισης πως θα κανω στο μυλο τα στεφανερια οταν ειναι μηδεν κ της φαρμας κ του νησιου κ τα γιορτινα....τι δεν εχω καταλαβει ?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

3. ρενα1964

ρενα1964 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

μπηκα διαβασα πολλες πληροφοριες ζαλιστικα..κ παλι πολλα απο αυτα δεν τα καταλαβα..μαλλον φταιει η ηλικια μου ....ελπιζω να βρω ακρη..εσεις τα φτιαχνιετε τα ξερετε κ σας φαινονται ευκολα....παντως σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας ...καλες γιορτες...

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Θα μπεις στο πρώτο ταμπλό και θα πατήσεις ενα απο τα τρία αντικείμενα που έχω βάλει βελάκια.

upload_2022-12-22_19-6-39.png

Θα πάρεις κεριά και αναλόγως πιο αντικείμενο πάτησες, θα πας στο μύλο να φτιάξεις σπόρους.
    Αν πατήσεις το βάζο, κάτω βελάκι, θα φτάξεις στο μύλο στεφταστέρια φάρμας. Αν πάτησεις τη κολοκύθα στα δεξιά, θα φτιάξεις στο μύλο στεφαστερια πανσελήνου και αν πατήσεις το αντικείμενο πάνω πάνω, θα φτιάξεις στο μύλο στεφαστέρια νησιού.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.