γιορτη σεπτεμβριου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την elenigri, 18/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα
    μηπως ειναι λαθος το παρακατω??η εγω εχω λαθος? νομιζω οτι ειναι 8 με διπλα νομοσματα και 3 με χρυσα..

(Κάθε σάκος με απλές μπάλες περιέχει 15 μπάλες
    Σε κάθε γύρο με απλές μπάλες εμφανίζονται το μέγιστο 8 φιγούρες με χρυσά νομίσματα και 3 φιγούρες με διπλά νομίσματα.
    Όλες οι υπόλοιπες φιγούρες είναι απεριόριστες)

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Οι 8 φιγούρες με διπλά νομίσματα και 3 με χρυσα αναφέρονται σε απλές μπάλες και όχι σε premium.

3. elenigri

για της απλες λεω...γραφει 8 φυγουρες με χρυσα και 3 φυγουρες με διπλα νομισματα ...δεν ειναι λαθος??

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μπορείς να δεις τις συχνές ερωτήσεις:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Γιορτή-Σεπτεμβρίου-2015.15090/#post-88939

Χρησιμοποιώντας σάκο με απλές μπάλες, θα εμφανιστούν το μέγιστο 8 φιγούρες με διπλά νομίσματα και 3 φιγούρες με χρυσά νομίσματα. Μπορείτε να λάβετε το μέγιστο 23 αστερονομίσματα ανα γύρο.

5. elenigri

καλη μου!!! το καταλαβα δεν γραφει αυτο ...γραφει το αντιθετο 8 χρυσα και 3 διπλα
    και τωρα καποιος το διορθοσε ..δεν εκανα λαθος εγω ...αντιγραφη εκανα ολα καλα..

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Στο Link που σου έδωσε η συντονίστρια αναφέρεται 8 φιγούρες με διπλά νομίσματα και 3 φιγούρες με χρυσά νομίσματα.
    Τόσο στους πίνακες όσο και στην επεξήγηση όπως βλέπεις στο παρακάτω σύνδεσμο αναφέρονται οι σωστές πληροφορίες.

Υπήρχε τυπογραφικό λάθος στην περιγραφή του ποστ σχετικά με το μύλο το οποίο όμως έχει διορθωθεί από χτες.

Δεν υπάρχει κανένα λάθος στις Σ,Ε και το θέμα κλείνει. Καλή συνέχεια.

Αρέσει στον/ην Stefoulini.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.