για αφηρημενα σχεδια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tjoytoy, 28/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tjoytoy

tjoytoy Αρχάριος στο φόρουμ

οκ μαλλον εδω πρεπει να το ποσταρω......θα ηθελα να ρωτησω για το χρωμα που ζηταει μια αποστολη για το δρομενο αφηρημενα σχεδια που θα βρεθει αφου τα αναδυομενα δεν δινουν παρα μονο μαρκαδορους κ ξυλο....ειμαι 35 επιπεδο κ εχω μαζεψει 10 κουτια χρωμα στην αποθηκη...ευχαρηστω εκ των προτερων!!

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,
    κατ'αρχήν να σε ενημερώσω πως πρέπει να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ.Απαγορεύονται οι ερωτήσεις στην κουβεντούλα.
    Το χρώμα είναι μόνιμο αναδυόμενο εργαλείο (όπως το καρφί,το ξύλο κ.ά.) και όχι εποχιακό αναδυόμενο (π.χ. μαρκαδόρος).
    Το χρώμα μπορείς να το τύχεις κατά τις συγκομιδές σου ή από εργαλειοθήκες.

3. tjoytoy

sory αλλα δεν ηξερα...η εργαλειοθηκη περιεχει η μπορει κ να μην εχει???

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Τα υλικά που θα έχει μέσα η εργαλειοθήκη είναι τυχαία.Άρα ναι,μπορεί να περιέχει αλλά μπορεί και όχι.

5. tjoytoy

οκ απ οτι καταλαβα το δρωμενο ειναι αδυνατο να το τελειωσω εγω...κριμα!!!...ευχαρηστω παντως

6. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Μπορείς να κάνεις την δική σου προσπάθεια !
    Παρακαλώ,καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο δρώμενο. :)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.