γιατι με έχετε κλειδωμένη ?

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την pepi763, 3/2/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. pepi763

pepi763 Ανερχόμενος συντάκτης

προσπαθησα να αναρτήσω θέμα βασικα να ζητήσω καποιο προιον μιας και ξεκινησε το παρε δωσε στην ενοτητα που εσεις εχετε ανοιξει και με εχετε κλειδωμενη .Μηπως μπορει καποιος να μου πει το γιατι?οπως και σε παρα πολλες ενοτητες του φόρουμ

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Φυσικά και δεν είσαι κλειδωμένη.
    Μπορείς να γράψεις όπου επιτρέπεται για όλους τους παίκτες.
    Σε κάποιες ενότητες δεν μπορείς να γράψεις γιατί είναι ενότητες που γράφουν μόνο οι διαχειριστές.
    Οπου βλέπεις κλειδωμένα δεν μπορείς να γράψεις ούτε εσύ, ούτε κανείς άλλος συμπαίκτης σου.

3. pepi763

Oχι δεν μπορω σε ολα τα θεμματα εκτος απο εδω λενε μονο υπο παρακολουθησει .ειχα στειλει email και στην τεχνικη υπηρεσια και δεν μπορεσαν να το βρουν το γιατι .πως μπορω να σας το φωτογραφισω?εκτος εαν εχω πατησει κατι στις ρυθμισεις και δεν μπορω να το βρω

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αλήθεια; Δεν μπόρεσαν; Δεν μου δίνεις το Ticket no να δω και εγώ την συνομιλία αυτή;
    Γιατί αν θυμάμαι καλά, η υποστήριξη σου εξήγησε για ποιο λόγο δεν μπορείς να γράψεις. Οπότε καλό θα ήταν να μην λέμε ψέματα.

Στις Επίσημες ανακοινώσεις ΔΕΝ μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να κάνει θέμα.
    Στις Συχνές ερωτήσεις ΔΕΝ μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να κάνει θέμα.
    Σε κλειδωμένες παλιές συζητήσεις ΔΕΝ μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να κάνει θέμα.

Σαν παίκτρια λοπόν δεν μπορείς να ανοίξεις θέμα οπου θέλεις αλλά όπου σου επιτρέπεται!

Δώσε μου λοιπόν ένα λίνκ οπου δεν μπορείς να ανοίξεις θέμα ενώ θέλεις.

5. pepi763

σε ολα ! και δεν εχω λογο να πω ψεμμα εδω μεσα.Να ανοιξω δεν θεμα δεν μου επιτρεπεται σε ολα εκτος απο εδω .Να απαντησω ναι μου επιτρεπεται .τώρα οταν link τι θες να σου στείλω?το email μου?θα το ξανα κάνω θεμα .Και δεν με ξέρεις και με αποκαλείς ψεύτρα ?Δεν νομίζεις οτι ειναι παρατραβηγμένο?Τέλος παντων θα στείλω email να το ξανα αναφέρω και να βρω την άκρη

6. -Snorkel-

Η απάντηση που έλαβες από την υποστήριξη είναι:

Στο forum υπάρχουν κανόνες τους οποίους και πρέπει να ακολουθήσεις.
    Για παράδειγμα δεν μπορείς να ανοίγεις θέμα ή να κάνεις αναρτήσεις όπου θέλεις.
    Αν θέλεις να βρείς φίλους, θα πρέπει να το ζητήσεις στο σωστό θέμα.

Σου είπαμε ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα.
    Λυπάμαι αν εσύ θέλεις να κάνεις επίσημες ανακοινώσεις και συχνές ερωτήσεις. Εκεί είσαι και θα είσαι κλειδωμένη για πάντα όπως και όλοι οι παίκτες.

Επίσης μια χαρά βλέπω και έκανες ανάρτηση στο θέμα του πάρε - δώσε.

7. pepi763

εγω δεν ζητησα να κανω επισημες αναρτησεις και μην λετε κατι που δεν ειπα ποτε ειπα να στη ενοτητα να αναρτήσω θέμα οπως και εδω σε αυτην την ενοτητα το τι θα ήθελα να ζητησω να μου στείλουν..εσεις εχετε το πλεονέκτημα να ανοιγετε θεματα που αφορουν το παιχνιδι και καλα κανετε .Σε εμενα μου επιτρεπει μονο μεσω απαντησεις και οχι αναρτησεις κατω απο την ιδια ενοτητα .Αλλα αυτο βεβαια δεν δίνει το δικαιωμα σε εσας να είστε αγενείς .Αναρτησω μεσα απαντησεις ήταν αν το προσεξατε αυτο

Αρέσει στον/ην νταφυντακ.
  8. -Snorkel-

Τότε πως άνοιξες αυτό το θέμα; o_O

Μπορεις να μου πεις που ακριβώς δεν μπορείς να ανοίξεις θέμα;

9. pepi763

Καταλαβαινεις την διαφορα?αλλο να δημοσιευσω κατι που ζηταω εγω και αλλο να δημοσιευθει μέσω απαντησεις καπου αλλου .τελος παντων κλεισε το θεμα .

10. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Μάλλον εσύ δε καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Μπορείς να δημοσιεύσεις ότι ερώτηση θέλεις και να σου απαντήσουμε στις ανάλογες ενότητες.
    Μπορείς να γράψεις τη γνώμη σου για τα δρώμενα, στις συζητήσεις που ανοίγονται γι αυτό το λόγο.
    Μπορείς να ψάξεις για γείτονες στο θέμα που ανοίγεται κάθε μήνα, για αυτό το λόγο.
    Μπορείς να μετέχεις στα θέματα στις ενότητες "Σχόλια σχετικά με το παιχνίδι", "παιχνίδια του φόρουμ" , " Επίσημοι διαγωνισμοί" , "Ενημερώσεις και ιδέες" .
    Με λίγα λόγια μπορείς να κινηθείς σε όλα τα θέματα που υπάρχουν και που δεν είναι κλειδωμένα.
    Αυτά που είναι κλειδωμένα είναι για όλους και όχι μόνο για σένα.

Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί και να μην έχουμε πάλι τα ίδια μετά από λίγο καιρό.

Το θέμα εξαντλήθηκε και απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.