γερμανικο φορουμ -ιβεντ

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την p.tosh, 17/2/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα καλα κουλουμα και καλη σαρακοστη. Φιλη μου που ζει στην Γερμανια και παρακολουθει το εκει φορουμ μου ειπε οτι απο χτες ανακοινωθηκε ιβεντ της Δευτερας με δεντρα κ.λ.π. Εγω λογω δουλειας τωρα τελευταια δεν εχω πολυ χρονο να ψαχνω στο δικο μας φορ. Και τωρα μια ματια που εριξα προχειρη δεν βρηκα κατι.Υπαρχει κατι που δεν ειδα; Γιατι αν ειναι να φυτεψω δεντρα απο αυριο πρεπει να δω τι θα κανω με τα φυτα του τρεχοντος δρωμενου ,σωστα;

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Τι δρώμενο με δέντρα;
    Μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος;

3. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Στο Γερμανικο φορ στην κατηγορια δρωμενα γραφει απο χτες οτι απο την Δευτερα μεχρι την Πεμπτη θα υπαρχει ιβεντ με δεντρα και αναδυομενα απο αυτα. Και τωρα μπηκα και το ειδα κι εγω

4. -Snorkel-

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
    Γνωρίζεις γερμανικά και το διάβασες ή το υπόθεσες από τυχόν εικόνες;
    Μπορείς να μου δώσεις κάποιο Link?

5. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

6. -Snorkel-

Αν κοίταγες τις Ελληνικές ανακοινώσεις, θα γνώριζες οτι την δευτέρα ξεκινάει το δρώμενο φρουταγόρά.

Αλλά προτίμησες να κοιτάξεις το Γερμανικό οπου ούτε καν κατάλαβες σε ποιο δρώμενο αναφέρεται η γερμανική ανακοίνωση.

Η επίσημη ανακοίνωση είναι εδώ λοιπόν:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Φρουταγορά.23150/

7. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καταρχην μην εισαι ειρωνικη. Και κατα δευτερον διαβασε το πρωτο ποσταρισμα μου και θα δεις οτι λεω μου ειπανε -εριξα μια προχειρη ματια εδω λογω χρονου δεν βρηκα κατι και ρωτησα. Και δεν παω ποτε στο γερμανικο φορουμ γιατι δεν τους γουσταρω καταλαβες; Καλο βραδυ

Αρέσει στον/ην νταφυντακ.
  8. -Snorkel-

Καθόλου ειρωνική.

Απεναντίας σε συμβουλεύω ποια είναι η γρηγορότερη διαδικασία ενημέρωσης.

Καλό βράδυ.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.