γειτονες

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την deppy64, 28/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. deppy64

deppy64 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα και χρονια πολλα.θυμηστε μου σας παρακαλω πως κανουμε αιτημα φιλιας??????

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Πατάς το ανθρωπάκι με το + (τελευταίο εικονίδιο) στην δεξιά μπάρα της φάρμας σου και μετά το εικονίδιο "προσκάλεσε έναν εγγεγραμένο αγρότη" και βάζεις το όνομα του.

3. deppy64

ευχαριστω πολυ.και κατι ακομα γιατι δεν εχω ποστ και μου διαγραφουν τις ερωτησεις?????

4. -*thumbelina*-

Για κάθε ερώτημα θα πρέπει να ανοίγεις ξεχωριστό θέμα. Ωστόσο, ποιος σου διαγράφει τις ερωτήσεις; Σε ποια ενότητα έκανες ερώτηση και διαγράφηκε;

5. deppy64

ΜΑΡΤΙΟ 17 εκανα παλι την ιδια ερωτηση και μου το διεγραψαν λογω ,κενου ποστ.μου το ειπαν στις ειδοποιησεις

Τελευταία επεξεργασία: 28/3/17
    Αρέσει στον/ην mmixail.
  6. -*thumbelina*-

Την ερώτηση την έκανες σε λάθος ενότητα. Υπάρχουν ειδικές ενότητες που μπορείς να κάνεις τις ερωτήσεις σου.

7. deppy64

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και συνωμη που εβαλα δευτρρη ερωτηση σε ενα θεμα

Αρέσει στον/ην mmixail.
  8. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.