γειτονες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την mariadiony23, 2/12/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mariadiony23

mariadiony23 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον αριθμο γειτονων που πρεπει να εχουμε και αν οι αρχαριοι πρεπει να εχουν λιγοτερους ή τον αριθμο με τους υπολοιπους..Ειμαι επιπεδο 56 και εχω 12 γειτονες,θελω προσθεσω ενα γειτονακι που ειναι επιπεδο 7 και εχει μονο 1 γειτονα αλλα ακολουθω κανονικα την διαδικασια προσκλησης αγροτη με το ονομα του και δεν γινεται τιποτα,δεν μου τον προσθετει ως γειτονα.Γιατι συμβαινει αυτο???

Αρέσει στον/ην AKIS_MAGDA.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να έχεις 12 γείτονες και άλλους 6 αν ξεκλειδώσεις τη ρουνα στο δέντρο της σοφίας ανεξάρτητα το επίπεδό σου. Είσαι σίγουρη οτι γράφεις σωστά το όνομα;

3. mariadiony23

ναι εχω βαλει σωστα το ονομα και το γειτονακι μου το ιδιο αλλα δεν γινεται προσκληση..εχω ανοιξει και το δεντρο .τι αλλο μπορω να κανω?

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μπορείς να μου δώσεις το όνομα του παίκτη που προσπαθείς να στείλεις πρόσκληση;

5. mariadiony23

xristina567 εχει δημοσιευσει και στην σελιδα που ψαχνει για γειτονες...

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Επικοινώνησε σε παρακαλώ με την υποστήριξη.
    Την υποστήριξη θα τη βρεις κάτω απ το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου.

Επέλεξε τις γενικές ερωτήσεις και θα λάβεις απάντηση στο μέιλ που έχεις δηλώσει.

7. mariadiony23

Μολις εστειλα,ευχαριστω πολυ!

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το "γειτονάκι" σου μήπως είσαι εσύ; ;)

Έστειλες χτες στην υποστήριξη και έχεις λάβει απάντηση.
    Και ήδη μέσα στα τελευταία 5 λεπτά έστειλες αλλα 6 έντυπα!!!

Ένα έντυπο φτάνει. Δεν χρειάζεται να στέλνεις εμαιλ στην υποστήριξη κάθε μισό λεπτό. Αυτό μπορεί να επιφέρει μόνιμο κλείσιμο του λογαριασμό σου!

Με το να στείλεις 100 έντυπα, δεν θα διορθωθεί το προβλημά σου αλλά μάλλον μας καθυστερείς ωστε να προωθήσουμε το αίτημά σου!

Αρα ΜΗΝ στείλεις άλλο έντυπο επικοινωνίας. Θα λάβεις απάντηση την επόμενη εβδομάδα. Αλλωστε δεν είναι τόσο επείγον να προσθέσεις τον εαυτό σου σαν γείτονα.

9. mariadiony23

Συγγνωμη νομιζα πως κολλησε το συστημα και χαθηκε το σημα γιαυτο.. Οχι μια γνωστη μου ειναι..γιατι το λετε αυτο? χθες εκανε λογαριασμο η κοπελα και θελω να την κανω γειτονισα. Προσπαθει και εκεινη κ δεν γινεται κατι ομως..γιατι?

10. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Έχεις λάβει απάντηση από την υποστήριξη, θα τη βρεις στο email που έχεις δηλώσει.
    Το θέμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.