βοηθηστε με

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την fenia28, 8/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. fenia28

fenia28 Αρχάριος στο φόρουμ

αν το γραφω σε λαθοσ θεμα σασ παρακαλω μην το κλεισετε και πειτε μου που να το γραψω!κλειδωσατε εναν φιλο μου στο farmerama και εχει βαλει και λεφτα μεσα σας παρακαλω ξεκλειδωστε τον σας ικετευ του αρεσει πολυ το παιχνιδι το name του ειναι baggelis619 ειλικρινα σας ικετευω!Αν δεν το ξεκλειδωσετε πειτε μου τουλαχιστον ποτε θα ξεκλειδωθει σας παρακαλω!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Γράφεις σε λάθος ενότητα και επίσης ο τίτλος των θεμάτων σου είναι αόριστος.
    Σε παρακαλώ διάβασε τους κανόνες.

Σε παρακαλώ απάντησε μου αν ο συγκεκριμμένος παίκτης σου έχει ζητήσει το κωδικό πρόσβασης σου.

3. fenia28

καλησπερα, σε ποια ενοτητα να γραψω τωρα και απαντηστε μου απο εκει!ο φιλος μου ειναι 78 επιπεδο και του αρεσει πολυ το ονομα του ειναι baggelis619.Οσο για τον τιτλο ειχα γραψει πολλα και δεν μου τα επερνε σας παρακαλω ξεκλειδωστε τον !

οχι o baggelis619 ειναι κολλητος μου και τυ το κλειδωσατε to farmerama δεν μου ζητησε τιποτα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πειτε μου που να γραψω να μου απαντησετε και επισεις δεν μου ζητησε τιποτα απλα του κλειδωσατε το φαρμεραμα και το θελει πισω του αρεσει πολυ σας παρακαλω ξεκλειδωστε το.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ελεγχόμενος συντονισμός - Συγχώνευση δημοσιεύσεων

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 8/1/15
  4. -Snorkel-

Σε παρακαλώ διάβασε τους κανόνες
    Τα διπλοποσταρίσματα απαγορευονται και θα αποκλειστείς.

Μπορεί να επικοινωνήσει ο ίδιος με την υποστήριξη και να λάβει απάντηση. Δεν χρειάζεται διαμεσολαβητές. Από εκεί θα μάθει αν θα ξεκλειδωθεί ο λογαριασμός του.

5. fenia28

Μαλιστα τωρα μιλατε με τον ιδιο και πως θα μιλησω εγω αφου μου το κλειδωσατε; Σας παρακαλω ξεκλειδωστε τον περιμενω τοσο καιρο!

6. -Snorkel-

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μιλάω με τον ίδιο;
    Για εξηγήσε μου το λιγάκι

7. fenia28

Ειναι διπλα μου και τα βλεπει και περιμενει με αγωνια, επισεις ειχε φτασει 78 επιπεδο!

8. -Snorkel-

Και στο 178 επίπεδο να είναι δεν αλλάζει κάτι.

Γνωρίζει πολύ καλά ο φίλος σου γιατί έχει κλειδωθεί ο λογαριασμός του.
    Ας επικοινωνήσει με την υποστήριξη αν θέλει.

Το θέμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.