βιοτεχνικα

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by nana, Jun 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nana

nana Ειδικός του φόρουμ

Γειασας Καταναλωσα τσατνι καροτου μηλου και κολοκυθομηλοπιττα ενω ειχα αλλες 8 ωρες ακομη απο προηγουμενη καταναλωση , Αρα 26 ωρες Καταναλωνω λοιπον και 1 pinkie pie και δεν μου εδωσε παραταση χρονου Στα προηγουμενα βιοτεχνικα που μου εμειναν 8 ωρες ισως ειχα καταναλωσει επισης ταρτα δεν ειμαι σιγουρη Εχει να κανει με αυτο? Αλλα παλι αν ειχα καταναλωσει στα προηγουμενα , δεν θα μου επετρεπε να ξαναβαλω Γιατι οκ νομιζα πως ναι, στο 8ωρο που υπηρχε, δεν θα ειχε επιδραση αλλα στα νεα βιοτεχνικα? καληνυχτα και ευχαριστω .

Last edited: Jun 1, 2015
  2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα .

Η τάρτα Pinkie pie διαρκεί για μια φορά για το ενεργοποιημένο μπόνους των βιοτεχνικών που είχες βάλει.
    Θα πρέπει να τελειώσει ο χρόνος της τάρτας και το βιοτεχνικό
    και μετέπειτα να καταναλώσεις νέα βιοτεχνικά και τάρτα για να παραλάβεις το μπόνους του 30% εκ νέου .

3. nana

nana Ειδικός του φόρουμ

οκ σας εωχαριστω παρα πολυ . καλο απογευμα

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ ,καλή συνέχεια να έχεις .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.