βιοτεχνικα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την xara2011, 17/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Καλησπερα σας :)
    Πειτε μου σας παρακαλω γιατι εχω μπερδευτει λιγο .... τελειωσα την αποστολη και πηρα την συνταγη για πρασινο ματε-τσαγο εδω και μερες μα δεν την ειδα πουθενα ...φανταστηκα λοιπον οτι ειναι στο 5 επιπεδο σπα μια και ειμαι λοιπον στο 4 ακομα δεν την βλεπω ......αναρωτιεμαι ομως ...... το σμουθι λεμονοχορτου που ειναι ? και η μασκα αλοης -μοριγκας ? ......στις σε δινεται μονο την κιτρινη καρυδα στο 5 του σπα .....o_O και την μασκα μοριγκας πως την παιρνουμε? ......μαλλον κατι δεν θυμαμαι .....:)

Τελευταία επεξεργασία: 17/12/14
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Το πράσινο ματέτσαγο είναι στο επίπεδο 5 στο σπα.Μόλις φτάσεις στο επίπεδο θα το δεις αφού τελείωσες την αποστολή.
    Το σμούθι λεμονόχορτου είναι στο 3 επίπεδο του σπα και η μάσκα αλόης-μορίνγκας στο 2 επίπεδο του σπα.
    Θα πρέπει όμως να έχεις τελειώσει και τις αντίστοιχες αποστολές στη λαχαναγορά για να πάρεις τις συνταγές.

3. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση :)

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ!
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι και καλές γιορτές με υγεία. :)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.