βιοτεχνική περιοχή

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την White-Farmer, 28/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλησπέρα σας. θελω να ανεβασω στη βιοτεχνικη περιοχη το φουρνο μου στο 5ο επιπεδο και θα ηθελα ενα λινκ με τους ποντους που δινουν τα προιόντα του φουρνου προς καταναλωση, αναλυτικα. εχω αυτο το λινκ https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Βιοτεχνική-περιοχή.11168/#post-40487
    αλλα ειναι γενικο και δεν αναφερει αναλυτικα αυτο που ψαχνω. επισης πειτε μου αν ισχυει ακομα πως μπορουμε να καταναλωνουμε μονο 5 προιοντα ημερησιως για ανοδο της βιοτεχνικης περιοχης. σας ευχαριστω πολυ!

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Δεν υπάρχει στις Σ.Ε για κάθε επάγγελμα ξεχωριστά οι πόντοι που παίρνεις από την κατανάλωση ή παράγωγη των προϊόντων, γιατί ισχύουν για όλα τα επαγγέλματα , οι πόντοι που αναγράφονται εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Βιοτεχνική-περιοχή.11168/#post-40563
    Για όλα τα επαγγέλματα ισχύει το ίδιο

3. White-Farmer

.*Hazel*. ενταξει ευχαριστω. επισης πειτε μου αν ισχυει ακομα πως μπορουμε να καταναλωνουμε μονο 5 προιοντα ημερησιως για ανοδο της βιοτεχνικης περιοχης.

4. .*Hazel*.

Ναι μπορείς να καταναλώσεις μέχρι 5 προϊόντα ημερησίως για να ανέβεις πιο γρήγορα επίπεδα.
    Για κάποια επαγγέλματα όπως του ανθοπώλη , μπαχάμι σπα και αλχημιστή , υπάρχουν βιοτεχνικά που δίνουν ποντους επαγγέλματος και μπορείς να καταναλώσεις όσα θέλεις, για το επάγγελμα του φούρναρη όμως δεν υπάρχουν τέτοια βιοτεχνικά

Αρέσει στον/ην White-Farmer.
  5. White-Farmer

ευχαριστω πολυ. καλο σας βραδυ

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλό βράδυ και σε σένα!
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.