βασικο εργοστασιο

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την natasa-x, 21/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. natasa-x

natasa-x Προχωρημένος

καλημερα βοηθηστε με λιγο γιατι εχω μπερδευτει ειχα στο ξεφωτο το βασικο εργοστασιο με πολλες αναβαθμισεις το ξηλωσα για να το βαλω αλλου βρισκω μονο ενα μινι εργοστασιο και πουθενα βασικο και αναβαθμισεις id 21680200ετχαριστω

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Όταν ξηλώσουμε ένα διακοσμητικό που το έχουμε αναβαθμίσει, το διακοσμητικό πάει στη μπάρα αναβαθμισμένο και όταν το ξανατοποθετήσεις δεν χρειάζεται να προσθέσεις τις αναβαθμίσεις που έχεις ήδη βάλει
    Μπορείς να δεις στις Σ.Ε. τις ονομασίες του εργοστάσιου ανάλογα με τις αναβαθμίσεις που έχεις τοποθετήσει
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Διακοσμητικό-Εργοστάσιο.24526/

3. natasa-x

natasa-x Προχωρημένος

α οκ αλλα δεν το βρισκω καν το μινι ειναι αλλο ετσι δεν ειναι?

4. .*Hazel*.

5. natasa-x

natasa-x Προχωρημένος

ωραια θυμαμαι οτι στο ξεφωτο μου εδινε πανω απο 20.000 πε καπου 22 στο λουλουδοτοπο που το εβαλα μονο 17.000 αυτο με μπερδεψε ισως να θυμαμαι λαθος εσεις θα μου πειτε ευχαριστω

6. .*Hazel*.

Οι πόντοι εμπειρίας είναι ίδιοι σε όλους τους χώρους που τοποθετείται.
    Ίσως όταν το είχες δει στο ξέφωτο να είχες καταναλώσει κάποιο προϊόν ή να είχες κλειδώσει κάποια σειρά σύννεφων και να είχες περισσότερους ΠΕ

7. natasa-x

natasa-x Προχωρημένος

αν γινεται αυτο μαλλον ετσι θα ειναι ευχαριστω πολυ και συγνωμη για την ταλαιπωρια

8. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.