αφαιρεση σχολιων

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by kolokythopitas, Jan 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σας,μου αφαιρέθηκαν κάποια σχόλια σε μια ανάρτηση μου στο εβεντ μπέιμπι σίτερ, η απάντηση ήταν ότι, ήταν εκτός θέματος,δηλαδή αν κάποιος προσπαθεί να κάνει μια <<γέφυρα>>για την ένταση που δημιουργήθηκε ,του αφαιρούνται σχόλια και όλοι οι υπόλοιποι (εκτός συντονιστών)ήταν εντός θέματος εκείνη την στιγμή,δεν νομίζω να είναι τόσο κακό και συγνώμη που το θέτω έτσι ,άλλα θέλω να καταλάβετε το ύφος μου.να είστε καλά.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Υπήρχε ανάρτηση μου στην οποία σας παρακάλεσα να λήξει το θέμα εκεί.
    Με το να αναφερόμαστε συνέχεια σε ένα θέμα που έχει προκαλέσει διαμάχες, δεν είναι το πιο σωστό καθώς το μόνο αποτέλεασμα θα ήταν να συνεχιστεί αυτό. Διαγράψαμε ότι σχόλια υπήρχαν σχετικό με αυτό θέμα μετά την τελευταία μου ανάρτηση.

elenigri and pan15200188 like this.
  3. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

εντάξει,μάλλον δεν το κατάλαβα εκείνη την ώρα, και έμενα δεν μου αρέσουν οι διαμάχες,να είσαι πάντα καλά .συγνώμη που σε έβαλα στον κόπο να μου απαντήσεις.το θέμα μπορεί να κλείσει.

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια.:)

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.