ασημενια δαχτυλιδια γαμου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sam100, 27/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sam100

sam100 Νέος ειδικός

αν στειλεις σεκαποιον ασημενια δαχτυλίδια γαμου τι γινεται ??? καποιος με ειπε κατι για παντριες:D:D ..μπορειτε να με ε ξηγησετε γενικα τι είναι και τι κανουν ??

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Αν στείλεις δαχτυλίδι σε κάποιον γείτονα ή φίλο για να παντρευτείς :
    Μπορείς καθημερινά να στέλνεις και να σου στέλνει φιλί, σε κάθε φιλί υπάρχουν ΠΕ
    Στον αγροτικό γάμο κάθε ζευγάρι θα λάβει από ένα γαμήλιο τόξο (διακοσμητικό που δίνει ΠΕ)
    Εαν ο/η σύζυγος ανεβαίνει επίπεδο θα παίρνεις ένα εξτρά bonus (ΠΕ)

3. sam100

sam100 Νέος ειδικός

αα πολύ καλο αυτό !! αν όμως είμαι από παλια παντρεμένος γιατι από ότι βλεπω εχω ένα ασημενιο γαμηλιο τοξο ..τοτε τι γινεται ??

4. .*Hazel*.

Αν , θέλεις να ξαναπαντρευτείς, πρέπει πρώτα να χωρίσεις από τον προηγούμενο γάμο, μπορείς να χωρίσεις , πατώντας πάνω στο όνομα του και επιλέγοντας το εικονίδιο με τον κουβά

5. sam100

sam100 Νέος ειδικός

εάν εισαι παντρεμένος και δεν εχεις χωρισει γινεται να στειλεις ασηενια δαχτυλίδια ........γτ εγω νομιχω πως δεν εχω χωρισει γτ καν δεν θυμαι με ποιον είμαι παντρεμένος αλλα σημερα εστειλα ασημενια δαχτυλίδια και σε αυτόν που τα εστειλα πηγε η πραταση αλλα δεν την δεχτηκε γιατι θελει να παντρευτεί με αλλον

6. .*Hazel*.

Ίσως είχες χωρίσει και σου έμεινε το γαμήλιο τόξο. Από τη στιγμή που σου δίνει την επιλογή να στείλεις δαχτυλίδι σημαίνει ότι δεν είσαι παντρεμένος και μπορείς να στείλεις πρόταση σε κάποιον συμπαίκτη.

7. sam100

sam100 Νέος ειδικός

οκ ευχαριστω πολύ καλη συνεχεια ..και καλοριζικο αν και καθυστερημένα το σπιτακι σου :inlove::p

8. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια!:)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.