αρχιτέκτονας διακοσμητικά λουλουδότοπος νησί

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την NOTHS58, 11/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα
    Θέλω να βγάλω όλα τα διακοσμητικά από το λουλουδότοπο και το νησί του θησαυρού.
    Προσπάθησα με τον αρχιτέκτονα, αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα:
    << Σίγουρα θέλεις να καταστρέψεις όλα τα διακοσμητικά σου; (τα κατοικίδια εξαιρούνται)>>
    Περίμενα ότι θα έλεγε να επιστρέψεις τα διακοσμητικά στα υπάρχοντά σου, όχι "καταστρέψεις".
    Μετά πήγα να τα κάνω ένα ένα αλλά δεν έβγαλε επιλογή επιστροφής στα υπάρχοντα σε όσα ήταν έτοιμα για μάζεμα, ενώ για τα έτοιμα βγάζει φυσικά επιλογή μαζέματος.
    Πως μπορώ να μεταφέρω τα διακοσμητικά στα υπάρχοντά μου;
    Ευχαριστώ

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Το κείμενο που βγάζει αναφέρεται στο αν θέλεις να καταστρέψεις τη διακόσμηση, η λειτουργία του αρχιτέκτονα συνεχίζει να είναι η ίδια
    Το έχουμε προωθήσει σαν εκφραστικό λάθος και θα αλλάξει ξανά

3. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Δηλαδή τοποθετεί τα διακοσμητικά στα υπάρχοντα;; Αν ναι, μετά που θα απαντήσετε κλείστε και το θέμα.
    Ευχαριστώ

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Ναι τα διακοσμητικά πηγαίνουν στα υπάρχοντα, εκτός από τα διακοσμητικά περιορισμένων χρήσεων τα οποία αν τα διαγράψεις χάνονται.
    Ανοίγει όμως νέο παράθυρο και σε προειδοποιεί
    Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη λειτουργία

5. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

ευχαριστώ

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.