αρπαχτρα πουπουλων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την billis-daffys, 31/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. billis-daffys

billis-daffys Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ηθελα να σας ρωτησω τι παιζεται σχετικα με τις αρπαχτρες πουπουλων οι οποιες χρειαζονται για να φτιαξω πουπουλαδικο για παπαγαλους ειμαι 75 λεβελ στην κανονικη φαρμα και 72 στο μπαχαμαραμα και ακομα να μου δωσει μηπως τα παιρνω καπως διαφορετικα????

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Ο άρπαγας πούπουλων είναι αναδυόμενο "εργαλείο" από την συγκομιδή των χωραφιών σου ή δέντρων ή στάβλων .
    Μπορείς να τον πετύχεις και σε εργαλειοθήκες από δώρα γειτόνων σου, ή να αγοράσεις από τις γεωργικές προμήθειες .
    Θα πρέπει να κάνεις υπομονή για να το αποκτήσεις.

3. billis-daffys

Ειναι το μονο που δεν εχω παρει ουτε ενα ποτε απο τοτε που παιζω ενω απο ολα τα αλλα εχω παρει εστω και ενα

4. *Persa*

Επειδή είναι λίγο ιδιαίτερα σπάνιο για να το αποκτήσεις, θα πρέπει να κάνεις υπομονή .:(

5. billis-daffys

ευχαριστω πολυ ^-^

6. *Persa*

Παρακαλώ, Καλή χρονιά.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.