αργή φόρτηση

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την vagelis1968, 23/6/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vagelis1968

vagelis1968 Άρχων του φόρουμ

το παιχνίδι κολάει άσχημα αυτή τη στιγνή από client κι επίσης δεν μπορώ να θερίσω χειροκίνητα ούτε μετά τις ρυθμίσεις κ λυπάμαι πολύ γι'αυτό γιατί μετά την γερμανική επόχή κ την μετά flasch επόχή τα πράγματα γίνονται λιγότερο διασκεδαστικά κ περισσότερο αγχωτικά. κρίμα......

Αρέσει στον/ην αμφιθεα.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να μου εξηγήσεις πρώτα τι εννοείς λέγοντας "γερμανική εποχή";

3. vagelis1968

παλιές καλές εποχές που όλα κυλούσα ρολόι κ διασκεδάζαμε, το πρόβλημά μου όμως είναι ότι 6 μήνες μετά τον flasch κάνουμε ακόμα αυτονόητες διορθώσεις σφαλμάτων. αυτά. αααα ακόμα να θερίσω χειροκίνητα.

Αρέσει στον/ην perry2001.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αυτά τα γνωρίζουμε ήδη και θα διορθωθούν την επόμενη ώρα. Δεν απαντάς στην ερώτηση όμως. Τι εννοείς "Γερμανική εποχή"

5. vagelis1968

Απάντησα ήδη κ ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ κ δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, αυτό που θέλω είναι να παίζω απρόσκοπα γιατί όπως λένε κι οι φίλοι μας οι Γερμανοί der dume kunde is konich (ακόμα κι ο ''κουτός'' πελάτης στο μαγαζί σου πρέπει να νοιώθει ''βασιλιάς''.

Αρέσει στον/ην perry2001.
  6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αν υπάρχουν προβλήματα μετά "Γερμανικής εποχής", τότε και οι αναρτήσεις σου έγιναν "προ αποκλεισμού εποχής".

Καλή συνέχεια.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.