αργή σύνδεση

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την fisherman65, 19/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. fisherman65

fisherman65 Βετεράνος του παιχνιδιού

από την έναρξη του δρώμενου το παιχνίδι σέρνεται. Η συγκομιδή αργή πολύ, 45 λεπτά με το χέρι και μικρά χωράφια και για να αλλάξει από τη μία φάρμα στην άλλη καθυστερεί. Ακόμα και στο μάζεμα της ίδιας φάρμας, στη βασική ας πούμε, μετά από 10 διαδοχικά μαζέματα δένδρων κολλάει και περιμένω για να ξαναξεκινήσει. Εχω κάνει τα σχετικά με ανανεώσεις κλπ.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

3. fisherman65

Εκανα τα υπόλοιπα, επανεκκίνηση στο ρουτερ δεν ξέρω να κάνω. Πάντως ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μπορεί να κλείσει το θέμα.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Θα βγαλεις το router απο την πρίζα και θα το ξαναβάλεις. Και δοκίμασε πάλι.

5. fisherman65

Καλησπέρα. Το έκανα αυτό και δεν είδα καμία διαφορά. Πήρα τηλέφωνο και την τηλεφωνική εταιρεία και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο ιντερνετ τους. Μου έιπαν επίσης ότι η τελευταία αναβάθμιση των windows 10 έχει δημιουργήσει προβλήματα στα chip της Intel και πάρα πολλά προβλήματα στα Celeron και AMD. Ισως εκεί να οφείλονται οι καθυστερήσεις που έχω και είναι και σε άλλες ιστοσελίδες. Πάντως το παιχνίδι δεν φταίει! Μπορεί να κλείσει το θέμα.
    Καλή δύναμη !

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλή συνέχεια :)
    Το θέμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.