αργή σύνδεση

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την βιβη.2003, 9/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

καλησπέρα
    εδω και μερικές μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με την σύνδεση η οποία έχει γίνει απελπιστικά αργή, με αποτέλεσμα να κάνω 15 λεπτά να αδειάσω μόνο το νησί!!!φυσικά και όλα τα bonus (κοράκια,δράκοι)να πηγαίνουν υπέρ πίστεως αφου τελειώνει ο χρόνος τους.
    το πρόβλημα είναι απο εσάς?μπισκοτάκια έχω καθαρίσει.
    ευχαριστώ

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

3. βιβη.2003

καλησπέρααααααα
    να'μαι πάλι!!!δεν σας ξέχασα αλλα ούτε άλλαξαν και πολλά με την συνδεση μου.
    λοιπον τα πράγματα εχουν ως εξής:δεν είχα εγκατεστημένο το flash ενίοτε μου έβγαζε μήνυμα οτι δεν το έχω και πως πρέπει να το εγκαταστήσω αλλα το παρέκαμτα.ενώ λοιπόν είδα το μήνυμα που μου γράψατε σχετικά, λέω και εγώ εεε ας το βάλω!!!
    το κατεβάζω και κάνω τα βήματα όπως δείχνετε στο λίνκ που μου δώσατε.το αποτέλεσμα ποιο ήταν;
    να συνεχίζει να είναι αργό οχι στον προηγούμενο βαθμό αλλα ενα τσάκ καλύτερο,να κολλάει και να μου λέει οτι το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται και μετά να παίρνει πάλι μπρός.σήμερα το απόγευμα που μπήκα να φυτέψω για την πανσέληνο... ήταν το αποκορύφωμα!!!!μπαίνω βάζω μπροστά γραμμες φασολιάς,μπόνους κορακιών και κάτι βιοτεχνικά,παίρνω και θεριστική και πάω η καλή σου να αρχίσω δουλειά!!!μόλις πάω στη βασική να αδειάσω,πατάω θεριστική και κολλαει!!(περιμένω λίγο αλλα τίποτα αυτο ανένδοτο!!)σβήνω τελείως τον κομπιούτερ και ξαναμπάινω.εε λέω έτυχε
    ξαναμπαίνω και βλέπω αδειασμένη τη φάρμα,πάω στο ξέφωτο πατάω θεριστική μου κλείνει τελείως το κομπιούτερ!!!ξαναμπάινω πάω ξέφωτο άδειο!!το γεμίζω.πάω λιβάδι πατάω πάλι...ξανακλείνει!!!!ξαναμπάινω, βλέπω αν εχουν φυτευτει και αδειαστεί και πάω νησί,εκεί που πατάω να βάλω στο μύλο τροφή με ξαναπετάει έξω κλείνοντας πάλι τον υπολογιστή!!!για να μην μακρυγορώ αυτό έγινε για 5 συνεχώμενες φορές!!!!μετά αφού είδε και αυτό οτι μπαινοβγαίνω είπε να μην με κουράσει άλλο!!!
    δέν ξέρω τι φταίει αλλα κοιτάξτε το σας παρακαλώ να ξέρω σε ποιον να εκφραστώ ανάλογα!!

υ.γ.τα cookies τα είχα καθαρίσει που μου είχατε ξαναγράψει απο κατω για το αν το ειχα κάνει

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα .

Το παιχνίδι δεν έχει κάποιο πρόβλημα !
    Μπορείς σε παρακαλώ να δοκιμάσεις να μπεις στο παιχνίδι σου από κάποιο άλλο browser?
    Και να μας ενημερώσεις πάλι ?

Αρέσει στον/ην misirli.
  5. βιβη.2003

θα το κανω και αυτο λοιπον!!