απώλεια φιορινιών

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by Souziz, Jan 7, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Souziz

Souziz Ανερχόμενος συντάκτης

Το πρωι είχα 68 χρυσά φιορίνια και τώρα έχω μόνο 9, χωρίς να αγοράσω κάτι, τι έγινε?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Μπορείς να μας δώσεις το ID σου;
    Θα το βρεις κάτω απ το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου.

3. Souziz

διόρθωση ελιχα 63 φιορινια και νομίζω ότι αγορασα κατα λάθος ενα συννεφο φασολιας επειδη κολλησε ο υπολογιστης μου, θελω να αναιρεσω την ενεργεια μου όμως και να παρω πισω τα φιορινια για να αγορασω στάβλο στο ιβεντ
    id 2379188
    ευχαριστώ

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Απ τον έλεγχο που έγινε βάση του ID σου, διαπιστώθηκε ότι αγόρασες μια σειρά φασολιάς στις 2018-01-07 12:23:35
    Πράγμα που όπως λες και συ γνωρίζεις ότι έγινε.

Η ενέργεια αυτή δεν αναιρείται και συνεπώς τα φιορίνια δεν μπορούν να επιστραφούν.

5. Souziz

εγω ειπα οτι νομίζω ότι αγορασα το συννεφο επειδη κολησε ο υπολογιστης μου, δεν ημουν σιγουρη, αλλα σε καθε περιπτωση νομιζω ότι καλο θα ηταν να ζητείται και επιβεβαιωση πριν την αγορα για να αποφευγονται τετοιες καταστασεις, τωρα εχασα τα φιορινια που αγορασα για ενα συννεφο που δε ηθελα να αγορασω και δεν μπορω να παρω κάποιον σταβλο στο ιβεντ... εινια άδικο

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Φυσικά και βγαίνει layer επιβεβαίωσης αγοράς και προφανώς δεν το πρόσεξες και επιβεβαίωσες τη αγορά.

7. Souziz

Επαναλαμβάνω ότι κόλησε ο υπολογιστής μου, αλοιμονο αν δεν έβλεπα ενα τοσο μεγαλο πλαισιο επιβεβαίωσης
    τελοσπαντων ευχαριστω για την "βοήθεια" ... τόσα φιορινια χάθηκαν χωρίς λόγο

8. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε , καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Thread Status:
Not open for further replies.