απώλεια διακοσμητικού νέον

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την vagelis1968, 10/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vagelis1968

vagelis1968 Άρχων του φόρουμ

καλησπέρα κ καλή χρονιά!! έχω τελειώσει το ιβέντ πήρα τις 2 φασολιές κ τα διακοσμητικά εκτός απ'τον λαγό νέον. το ID 9693983 Eυχαριστώ.

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένος ?

3. vagelis1968

Στην ομάδα συννέφων μαγικής φασολιάς ''Σταύλοι νέον'' ΙΙ μου λείπει ο λαγός νέον.

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Είσαι σίγουρος πως έκανες την αγορά λαγού από το "κατάστημα νέον" ?
    Σου αφαιρέθηκαν κλειδαριές ?

5. vagelis1968

Στο κατάστημα νέον γράφει ότι όντως έγινε η αγορά όλων των 180 καρδιών που απαιτούνταν.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Εαν αγοράσεις μια φορά το πακέτο με τις 180 κλειδαριές , τότε το κουμπί "αγορά όλων" γίνεται γκρι.
    Το ίδιο ισχύει όμως και αν αγοράσεις μεμονωμένα την σειρά σύννεφων. Δεν μπορείς πλέον να αγοράσεις το πακέτο και εμφανίζεται και πάλι γκρι.

Από τα Logs σου φαίνεται οτι αγόρασες μεμονωμένα την σειρά και τα 2 αντικείμενα αυτής
    Το νέον λαγόν δεν τον έχεις αγοράσει.

7. vagelis1968

και γιατί γράφει πως αγοράστηκαν κ τα 180? κι αν όπως λες δεν τον αγόρασα γιατί έγινε γκρι? πουθενά δεν γράφει ότι αν τ'ανοίξεις ένα προς ένα χάνονται, τουναντίων αναφέρει στις ΣΕ πως μπορώ να τ'αποκτήσω όσες φορές θέλω κι εσύ μου λες δεν μπορώ να τον πάρω ούτε μία?

8. -Snorkel-

Δεν γράφει οτι αγοράστηκαν όλα.
    Απλά η επιλογή γίνεται γκρι γιατι πλέον δεν μπορείς να κάνεις ομαδική αγορά αφού ήδη εχεις αγοράσει μια φορά την σειρά και δεν μπορείς να την αγοράσεις ξανά.

Τα υπόλοιπα αντικείμενα μπορείς να τα αγοράσεις όσες φορές θέλεις όπως αναγράφεται και στις Συχνές ερωτήσεις.

Εαν δεν έχεις το απαιτούμενο ποσό των κλειδαριών της αγάπης , το κουμπί αγοράς εμφανίζεται γκρι αφού είναι αδύνατη η αγορά τους.
    Οταν αποκτήσεις τις απαιτούμενες κλειδαριές, θα μπορέσεις να αγοράσεις και τα υπόλοιπα αντικείμενα,

9. vagelis1968

ευχαριστώ.

10. -Snorkel-

Παρακαλώ.

Καλό βράδυ.

Το θέμα κλείνει

Αρέσει στους vagelis1968 και kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.