απρεπής συμπεριφορά

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την basilikiz, 2/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. basilikiz

basilikiz Ενεργός συντάκτης

μάλλον δεν είμαι στο σωστό μέρος για αυτό το θέμα... αλλά αν υπάρχει απρεπής συμπεριφορά, όπως ειρωνεία, και μάλιστα από κάποιον συντονιστή στο φόρουμ... τα μέλη τί μπορούμε να κάνουμε?

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη ?

3. basilikiz

καταρχάς δεν ξέρω αν η λέξη συντονιστής είναι η κατάλληλη αλλά εννοώ την ομάδα που μας απαντάει στις απορίες μας... αν εσύ τώρα πχ πχ μου απαντούσες με ειρωνεία ή έκανες ένα ειρωνικό σχόλιο.. εγώ θα μπορούσα να αντιδράσω κάπως ώστε να βρω το δίκιο μου? τι θα έπρεπε να κάνω σε τέτοια περίπτωση?

4. *Persa*

Εσύ εν προκειμένω έχεις να προσάψεις κάποια συγκεκριμένη κατηγορία για την συντονιστική μας ομάδα?
    Η ρωτάς αόριστα ?

5. basilikiz

ρωτάω γενικά... δεν θα μπορούσα να μιλήσω ειδικά απ' την στιγμή που δεν ξέρω αν μπορώ να προστατευθω...
    επειδή η τελευταία μου πρόταση μοιάζει να υπονοεί την ύπαρξη κατηγορίας διευκρινίζω πως απλά είναι λογικός συνειρμός και όχι υπονοούμενο..

6. *Persa*

Εάν νομίζεις ή νιώθεις αδικημένος-η για κάτι ,υπάρχει και η επιλογή της υποστήριξης ΄
    Αλλά καλό είναι πριν απευθυνθούμε εκεί να είμαστε πολύ σίγουροι για την επιλογή μας αυτή .
    Και θεωρώ πως είναι περιττό αυτή την στιγμή, να αγωνιάς μην και τυχόν αδικηθείς στο μέλλον!!

7. basilikiz

σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου... δεν έχω κάτι άλλο να ρωτήσω μπορείς να κλείσεις το θέμα...

8. *Persa*

Καλή συνέχεια

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.