αποστολες κουκων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την graganta, 25/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Στη λαχαναγορά μου βγάζει μόνο τις καινούριες μόνιμες αποστολές κούκων και μουστακιών.Οι παλιές δε βγήκαν; Είχατε πει σήμερα στις 15.00 νομίζω.

Αρέσει στον/ην Gulit1.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα και σε εσένα :)

Υπάρχει πρόβλημα με την εισαγωγη των αποστολών και το έχουμε προωθήσει.
    Θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή.

3. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Κρίμα γιατί δε μπορώ να κάνω ούτε την καινούρια αποστολή, ούτε να πουλήσω κούκους εκτροφής, μιας που δεν ξέρω τι μου λείπει και τι μου περισσεύει. Ελπίζω, όπως αναφέρετε και στην ανακοίνωση που βγάλατε, να μας ενημερώσετε νωρίτερα και να μη βγουν ξαφνικά, για να μπορούμε εγκαίρως να πάμε στη λαική. Το θέμα μπορεί να κλείσει.

Αρέσει στον/ην Gulit1.
  4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Μπορείς να δεις τι χρειάζεται η κάθε παλιά αποστολη στις Σ.Ε. και να τα συγκρίνεις με αυτά που έχεις στον αχυρώνα σου ;)
    Επίσης,δε μπορώ να καταλάβω την διαφορά,αφού οι αποστολές μπαίνουν σε όλους τους παίχτες την ίδια ώρα.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.