αποστολες κουκων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την skevo, 19/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

καλησπέρα, δεν εχω καταλαβει κατι για τους κουκους...
    λετε ότι οι παλιες αποστολες κουκων θα είναι μονιμες στις 25 μαιου...εχουν να κανουν με τα 7 βηματα αυτου του ιβεντ ή είναι διαφορετικες?
    γιατι δεν εχω ξανασχοληθει με κουκους παλια...
    ευχαριστω

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,παλαιότερα η εκτροφή των κούκων ήταν δρώμενο και κάθε φορά που έρχονταν στην φάρμα μας,έφερναν και μία νέα αποστολή.Όσοι δεν ολοκλήρωσαν αυτές τις αποστολές θα τις βρούνε στην λαχαναγορά τους από τις 25/5.

3. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

εγω νομιζα ότι θα κανω εκτροφη για αυτό το ιβεντ, και μολις τελειωσει το δρωμενο αυτό και ερθουν οι μονιμες αποστολες, θα χρειαστεί να ξανακανω παλι πολλες εκτροφες και να ολοκληρωσω τις μονιμες....ή κανω λαθος?

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Δε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
    Λοιπόν,παλαιότερα υπήρχαν αποστολές κούκων οι οποίες δεν ήταν μόνιμες,όπως άλλωστε δεν ήταν μόνιμη και η εκτροφή τους.
    Πλέον,αφού η εκτροφή των κούκων είναι μόνιμη πέρα του δρωμένου που τρέχει αυτή την στιγμή και πέρα των συνηθισμένων 2 αποστολών (παραδίδεις ζώα εκτροφής και τα προιόντα του εργαστηρίου) θα υπάρχουν και οι παλαιότερες αποστολές.Αυτές οι αποστολές είναι 4.
    Δες εδώ σε παρακαλώ: https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Κούκοι.11098/

5. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

ενταξει καταλαβα..κλειστε το θεμα
    ευχαριστω πολυ

6. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Παρακαλώ,καλό απόγευμα !
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.