αποστολές bahamarama

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eeelenaki, 21/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Για να έχεις πρόσβαση στο νησί του θησαυρού και να μπορείς να δεις τις αποστολές για να το ανοίξεις όλο, θα πρέπει να ξεκλειδώσεις το άγαλμα που υπάρχει στην 8η κάμαρα του ναού των πιθήκων στο νησί του Bahamarama.

3. eeelenaki

ααα!! μάλιστα, μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι ήταν για το κανονικό νησί. Έψαχνα για αποστολές του bahamarama και μου έβγαλε αυτές. Πού μπορώ να δω αποστολές για το κανονικό νησί που να δίνουν τπε. ?
    Επίσης είναι κι άλλες αποστολές που δεν βλέπω: πχ τα εγκαίνια πρώτο και δεύτερο μέρος και την αποστολή Αποστολή "Μ6" (βλέπω ότι ξεκινάει από το δεύτερο επίπεδο οπότε θα μπορούσα να τη δω.)

4. .selia.

5. eeelenaki

ναι εκεί είμαι, αυτά βλέπω. Για τη Μ6 οκ καταργήθηκε τα εγκαίνια πρώτο και δεύτερο μέρος γιατί δεν τα βλέπω;; αφού ξεκινάν από το 2 επ

6. .selia.

Εάν δεν έχεις ξεκλειδώσει τα φυτά που ζητάει από το ναό των πιθήκων, τότε δεν μπορείς να δεις τις αποστολές. Όταν το κάνεις, θα τις δεις διαθέσιμες.

7. eeelenaki

και τα ζώα και τα δέντρα;; δλδ να έχω ξεκλειδώσει όλη την κάμαρα;; τότε γιατί βλέπω άλλες αποστολές που έχουν πράγματα που δεν έχω ξεκλειδώσει;; πχ στην αποστολή παιδικός σταθμός, στην τέταρτη εργασία έχει μπανανιά και καρύδα. Έκανα την αποστολή μέχρι εκεί και την άφησα. Θα τη συνεχίσω όταν ξεκλειδώσω τα συγκεκριμένα. Κι άλλες αποστολές είναι έτσι, να μην τις απαριθμήσω.
    Το λέω αυτό, γιατί εφόσον ξεκινάει με ζαχαροκάλαμα, θα μπορούσα να την βλέπω.

8. .selia.

Τις αποστολές του νησιού δεν μπορείς να τις δεις αν δεν ξεκλειδώσεις τα αντίστοιχα φυτά/δέντρα/στάβλους πρώτα. Η αποστολή παιδικός σταθμός περιέχει στα πρώτα της βήματα προϊόντα της φάρμας και γι'αυτό την βλέπεις ανοιχτή κ σταματά ως εκεί που δεν έχεις ξεκλειδώσει.

9. eeelenaki

Η πιταχαγιά, πιπέρι, τσίλι, κολοκύθι, που περιέχει η 5η εργασία της αποστολής, ξεκλειδώνουν στην τρίτη και τέταρτη κάμαρα, δλδ θα πρέπει να τα ξκλειδώσω όλα αυτά για να τη δω;;

10. .selia.

Έχεις ξεκλειδώσει αυτά που ζητά στο πρώτο βήμα?

11. eeelenaki

όχι, κατάλαβα. Θα πρέπει να έχω ξεκλειδώσει έστω το πρώτο βήμα για να τη δω. Έτσι δεν είναι;;

12. .selia.

Ακριβώς, εφόσον δεν έχεις όλα του πρώτου βήματος, δεν την βλέπεις. Όταν το κάνεις, θα ανοίξει η αποστολή και μετά θα σταματήσει αν στο επόμενο βήμα ζητά κάτι που δεν έχεις ξεκλειδώσει.

Υπάρχει άλλη ερώτηση?

13. eeelenaki

όχι ευχαριστώ, ας κλείσει.

14. .selia.

Καληνύχτα και καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.