απορια με τις προσκλησεις γειτονων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την mkali, 17/5/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mkali

mkali Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπερα. Θαθελα σας παρακαλω να μου εξηγησετε γιατι οταν στελλω μηνυμα σε παικτη που ζητα να γινουμε γειτονες σε αλλους δε βγαζει καποιο μηνυμα και απλως τους προσθετει στους δικους μου, σε αλλους με ενημερωνει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες θεσεις εκ μερους του παιχτη και σε αλλους δε μου λεει απολυτως τιποτα, μα ουτε και τον προσθετει στους ηδη γειτονες μου. Γιατι παρακαλω γινεται αυτο; Θεσεις εχω. Ευχαριστω.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Υπάρχουν παίκτες που έχουν συμπληρώσει τις θέσεις και όταν τους στέλνεις πρόσκληση σου βγάζει μήνυμα οτι δεν έχει διαθέσιμες θέσεις. Υπάρχει και η περίπτωση που ο παίκτης έχει άλλο όνομα στο φόρουμ και άλλο στο παιχνίδι και σου βγάζει μήνυμα οτι αυτός ο παίκτης δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως και παίκτες που έχουν το ίδιο όνομα και όταν στέλνεις πρόσκληση δεν γίνεται κάποια ενέργεια, ούτε πηγαίνει η πρόσκληση, ούτε λαμβάνεις κάποιο μήνυμα.

3. mkali

Καλημερα. Κατ αρχην συγχωρεστε με για ολο αυτο το ιστορικο. Δε ξερω τι πατησα και δε προσπαθησα να το σβησω. Τελος παντων. Ευχαριστω για την απαντηση αλλα να μου επιτρεψετε να πω οτι, βεβαια δε ξερω αν συνεχιζεται αυτο που θα πω αλλα, οταν παλια ηθελα να δημιουργησω λογαριασμο και να παιξω και εγω στη φαρμα, δε με αφηνε να βαλω οποιοδηποτε username. Μου ελεγε οτι αυτο χρησιμοποιειται απο αλλο παιχτη. Τωρα πως εγινε και υπαρχουν 2 ή και περισσοτεροι παιχτες με το ιδιο ονομα; Αυτο το θεμα δε το εχω μονο με ενα παιχτη. Και παλι με συγχωρειτε για τους μπελαδες που σας βαζω. Ευχαριστω.

αφαίρεση παραθέσεων

4. -*thumbelina*-

Καλημέρα. Υπήρχε ένα bug και για αυτό το λόγο υπάρχουν λογαριασμοί που έχουν το ίδιο όνομα.
    Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα, μπορείς να στείλεις πρόσκληση σε άλλους συμπαίκτες σου.

5. mkali

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Αυτο θα κανω

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.