απορία σχετικα με ποντους ποινής

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την triadioena, 27/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

καλησπερα ,
    οι ποντοι ποινης παραμενουν (και μαλιστα σωρευτικα με ποντους νεας προειδποιησης) και μετα την ληξη της προειδοποιησης?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Οι πόντοι ποινής λειτουργούν συσσωρευτικά μέχρι να λήξουν. Όταν κάποια προειδοποίηση λήξει, δεν έχει πλέον συσσωρευτική επίδραση. Οι συνεχόμενες όμως ποινές έχουν αντίκτυπο σε επόμενες προειδοποιήσεις.
    Μπορείς να διαβάσεις σχετικά με τις ποινές εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-forum.10877/#post-38071

3. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

ευχαριστω για την αμεση απαντηση , το ποστ το εχω διαβασει αλλα προβληματιζομαι καθως μια ποινη μου εχει ληξει απ τον ιουνιο αλλα οι ποντοι της εμφανιζονται αθροιστικα με νεα ποινη , 20 ποντοι εκαστη , συνολο 40. δε θα επρεπε να ειναι 20 αφου εληξε η μια?

4. -*thumbelina*-

Η μια προειδοποίηση έχει λήξει και εκκρεμεί η δεύτερη που λήγει αργότερα και ως εκ τούτου οι πόντοι προειδοποίησης που έχεις είναι 20.
    Μήπως έχεις μπερδευτεί με τους πόντους τρόπαιων οι οποίοι είναι 40;

5. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

αχ δεν εχω ιδεα τι ειναι οι ποντοι τροπαιων , εβλεπα στις προειδοποιησεις και υπεθετα οτι το 40 ειναι απο εκει.αν ειναι ευκολο καποιο λινκ σχετικο για τα τροπαια γιατι δεν βρισκω κατι και το θεμα μπορει να κλεισει! thank you

6. -*thumbelina*-

Τα τρόπαια τα κερδίζεις ανάλογα την συμμετοχή σου στο φόρουμ. Μπορείς να δεις εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?help/trophies

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.