αποκλισμοσ απο το φορουμ

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ARGIR0123456, 16/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ARGIR0123456

ARGIR0123456 Ενεργός συντάκτης

μπορω αν ειναι ευκολο να μαθω γιατι με απεκλισαν [δεν ξερω ποιοσ] απο το φορουμ χθες για 24 ωρεσ απλα για να προσεω εγω και ισοσ και οι φιλοι συναγροτεσ ευχαριστω

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Το ποιος σε απέκλεισε δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο.
    Ο λόγος αποκλεισμού σου αναγράφεται στις "ειδοποιήσεις" στην επάνω δεξιά γωνία.
    Το Forum προστατεύεται από κανόνες τους οποίους και είσαι υποχρεωμένη να γνωρίζεις και να εφαρμόζεις
    Αν έχεις απορίες/ενστάσεις για τον αποκλεισμό σου θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη (Που το έχεις ήδη κάνει)
    Οταν συμπληρώνεις ένα έντυπο επικοινωνίας προς την υποστήριξη θα πρέπει να το κάνεις μέσα απο το παιχνίδι ωστε ο υπεύθυνος που θα σου απαντησει να γνωρίζει για ποιο παιχνίδι και για ποιο λογαριασμό αναφέρεσαι.
    Υπάρχει άλλη ερώτηση;

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  3. ARGIR0123456

ρωταω εγω τωρα ειναι ευκολο να μου υποδιεξετε που ειναι το σφαλμα μου στο κειμενο μου αυτα

4. -Snorkel-

Ειναι πάρα πολύ πιο εύκολο να κάνεις ένα κλικ στις "ειδοποιήσεις" σου και να δεις. ;)

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  5. ARGIR0123456

δηλαδη αναρτηση εκτοσ θεματοσ = αποκλισμοσ απο το φορουμγια 24 ωρεσ; οκ το καταλαβα το θεμα μπρει να κλεισι

6. -Snorkel-

Λάθος κατάλαβες.
    Αυτο αναφέρεται στην διαγραφή της τελευταίας σου ανάρτησης.

Ο λόγος αποκλεισμού σου αναγράφεται στην προηγούμενη ειδοποίηση και είναι "Υβριστική ανάρτηση"
    Eίτε βρίζεις ευθέως, είτε χρησιμοποιείς την λέξη "μπίμ" για να καλύψεις υβριστικές λέξεις είναι ακριβώς το ίδιο.
    Τέτοιες αναρτήσεις δεν έχουν καμία θέση στην πλατφόρμα επικοινωνίας του FARMERAMA

7. ARGIR0123456

εγω ηθελα να εκφρασω την ατυχια μου αλλα δεν πειρζι την αλλη φορα θα προσεχω τι γραφω τελος

8. -Snorkel-

Να εκφράσεις την ατυχία σου βρίζοντας; :eek:
    Μπορείς να εκφράσεις την ατυχία σου όπως κάνουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες σου - πολιτισμένα.

Η αντικατάσταση υβριστικών λέξεων με "μπιπ" και η χρήση αποσιωπητικών για κάλυψη χυδαίων λέξεων , απαγορεύεται απο τους κανόνες και τέτοιες αναρτησεις επιφέρουν αποκλεισμό.

Επίσης σύμφωνα με τους κανόνες θα πρέπει να γράφεις ολοκληρωμένες λέξεις και προτάσεις.
    Οι αναρτήσεις σου είναι δυσνόητες και δυσανάγνωστες.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.