αποκλεισμός

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την skevo, 24/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

καλησπέρα.χθες το μεσημερι κοίταγα στο φορουμ διαφορα ερωτήματα-απορίες συμπαιχτών μου και για πρωτη φορα ειπα να απαντησω σε καποιον σχετικα με το δρωμενο καρναβαλι...και υστερα από λιγες ωρες που ξαναμπηκα με ειχατε αποκλεισει...
    αναρωτιέμαι γιατι .
    διοτι κοιταξα και τους κανονες τωρα και δεν λεει πουθενα (νομιζω) ότι απαγορευεται να απανταω σε συμπαίχτες μου για αποριες
    και επισης γιατι πρεπει να περιμενει κάθε παιχτης 5 με 10 ατομα του φορουμ να απαντανε σε δεκάδες χιλιαδες χρηστες.... κουβεντα χρειαζεται στο φορουμ από ολους νομιζω.
    διοτι διαφορετικα προσωπικα δεν θα ξαναμπω στο φορουμ.
    για εξηγηστε μου παρακαλω

Αρέσει στους graganta και elinoo.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα,
    Για την σωστή λειτουργία του Forum και την σωστή ενημέρωση των παικτών μας, οι απαντήσεις σε ερωτήματα των συμπαικτών σου πρέπει να γίνονται μόνο από την συντονιστική ομάδα. Ετσι οι παίκτες είναι σίγουροι οτι θα λάβουν σωστή απάντηση.

Ο κανόνας δεν θα αλλάξει, θα συνεχίσουμε να απαντάμε αποκλειστικά στους παίκτες.
    Υπάρχουν άλλες ενότητες βεβαίως οπου μπορείς να συζητήσεις με τους συμπαίκτες σου.

Αν νομίζεις οτι γνωρίζεις τόσο καλά το παιχνίδι και θέλεις να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου και πληρείς όλες τις προϋποθέσεις μπορείς να κάνεις αίτηση για την συντονιστική ομάδα.

3. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

ενταξει καταλαβα.κλειστε το θεμα

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια .

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.