αποκλεισμος

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την vickymou, 5/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα σας,κατ'αρχας δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα,αυτο το προβλημα το εχω παντα .Στις 3/4 μεαποκλεισανε απο το φορουμ ,σας παρακαλω μπορειται να μου πειτε τι εκανα (αθελα μου παντα) και με αποκλεισανε?για να πω τη αληθεια απο τοτε δεν τολμω να γραψω κατι στο φορουμ γιατι δεν ξερω το λαθος που εκανα ωστε να το αποφυγω.Θαθελα την βοηθεια σας γι'αυτο και ευχαριστω εκ των προτερων

Αρέσει στους heavymetal7 και mmixail.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Ο αποκλεισμός σου απο το φόρουμ ήταν εξαιτίας του συνόλου των ποινών που είχες. Έλαβες 5 πόντους ποινής για εκούσιο spamming, αφού απαγορεύεται να διπλοποστάρεις, αν θες να συμπληρώσεις κάτι, μπορείς να κάνεις επεξεργασία στο ποστ και όχι να κάνεις νέο ποστ κάτω απο το δικό σου. Επειδή όμως είχες ενεργούς πόντους απο παρόμοιες παραβάσεις των κανόνων, αποκλείστηκες απο το φόρουμ.
    Επίσης θα σε παρακαλέσω να γράφεις μόνο με έναν λογαριασμό στο φόρουμ.

3. vickymou

vickymou Κόμης

μπορειται να μου πειτε τι ειναι το διπλοποσταρισμα για να μη το κανω?

Αρέσει στον/ην heavymetal7.
  4. -*thumbelina*-

Όπως σου είπα και πριν, δεν μπορείς να κάνεις δεύτερο ποστ κάτω απο ποστ που έχεις κάνει ήδη εσύ, πρέπει να μεσολαβήσει ποστ άλλου παίκτη πριν κάνεις άλλο ποστ. Μπορείς βέβαια να κάνεις επεξεργασία στο δικό σου ποστ και να συμπληρώσεις, αν ξέχασες να γράψεις κάτι.

5. vickymou

vickymou Κόμης

ευχαριστω για την διευκρινηση και κατι που αν και διαβασα τους κανονες απο αντονια δεν ξερω σε ποια ενοτητα γραφω τι,υπαρχουν διευκρισεις καπου γι'αυτο να τις διαβασω?ευχαριστω

6. -*thumbelina*-

Σε κάθε ενότητα υπάρχει θέμα που λέγεται "Διάβασε πριν ποστάρεις". Εκεί θα βρεις οδηγίες για κάθε ενότητα.

7. vickymou

vickymou Κόμης

ευχαριστω

8. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.