απαντηση στην k. Snorkel

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την SYLVART, 10/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

επειδή κλείσατε το θέμα αναγκάζομαι να ανοίξω καινούριο. Αν δείτε τις αναρτήσεις μου θα διαπιστώσετε ότι απευθύνομαι πάντοτε στον πληθυντικό στους συντονιστές, όπως ορίζουν οι κανόνες και η ευγένεια. Η ερώτηση που έκανα σχετικα με την ανακοινωση δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν, δεν κατηγόρησα την συντονίστρια Κιρκη ότι ψεύδεται απλά ρώτησα μήπως εγινε καποιο λάθος. Θεωρώ ότι και οι συντονιστές είναι ανθρωποι και μπορεί κάποια φορά να κάνουν και κάποιο λάθος, ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι ο τροπος που μου απαντήσατε ήταν απότομος και εχθρικός και ότι έτσι δεν προωθείτε η καλη επικοινωνία μεταξύ παιχτών και συντονιστών.
    Καλο σας βράδυ.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Καταρχήν να σου υπενθυμίσω οτι βάση των κανόνων που επικαλείσαι, το άνοιγμα νέου θέματος το οποίο έχει ήδη κλειδώσει απαγορεύεται. Οποτε καλό θα ήταν να τηρούμε τους κανόνες πρίν τους επικαλούμαστε

Κανένας δεν ήταν εχθρικός αλλάς μας θλίβει πολύ όταν αμφισβητείτε τις ανακοινώσεις μας. Σου απάντησα πολύ ευγενικά οτι η ανακοίνωση είναι σωστή. Παρόλα αυτά συνέχισες να αμφισβητείς την ανακοίνωση καθώς επίσης και την απάντηση μου. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνει κανένα θέμα ανοικτό από τις στγμή που δεν μπορείς να "χωνέψεις" τις ανακοινώσεις ή και ακόμα τις απαντήσεις μας.

Κατανοώ οτι μπορεί να ένιωσες έκπληξη για την επανάληψη του δρώμενου και κάλλιστα μπορούσες να εκφράσεις αυτό το συναίσθημα σου στην κουβεντούλα με τα γεννητούρια. Αντ'αυτού άνοιξες θέμα αμφισβητώντας την ανακοίνωση της κ.Κίρκης και εν συνεχεία δεν πείστηκες από την δικιά μου απάντηση.

Δεν μπορώ να αποδεχτώ οτι αμφισβητείτε τις ανακοινώσεις και τις αναρτήσεις μας από την στιγμή που κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την σωστή και έγκαιρη ενημέρωση σας. Μόνο απογοήτευση μπορεί μας φέρει μια τέτοια αμφισβήτηση απο εσάς.

Θα πρέπει να σου επισημάνω οτι ενημερωνόμαστε από την ομάδα του Farmerama, για το τι ανακοίνωση πρέπει να γίνει κάθε μέρα και μάλιστα την ακριβής ώρα κάθε ανάρτησης. Δεν ανακοινώνει ο κάθε συντονιστής ότι θέλει, όποτε θέλει. Επίσης κάθε ανακοινώση ελέγχετε από τους υπόλοιπους συντονιστές πριν αναρτηθεί.
    Συνεπώς θα πρέπει να αποδεχτείς οτι όποια επίσημη ανακοίνωση γίνεται είναι σωστή και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις αμφισβητεί κανείς.

Το θέμα κλείνει καθώς δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.